Proscar ve minoxil saç dökülmesini önlemiyor

• Konuyu başlatan excalibu
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 500
  • Cevap 3

Proscar ve minoxil saç dökülmesini önlemiyor

1
Bu zamana kadar çok ilaç kullandım ama hiçbiri şey bende etkili olmadı. Finasterid 0.5 mg, 1mg, 2mg her gün denedim, ardından bir yıl boyunca hiçbir sonuç alamadıktan sonra günde 0.5 mg dutasteride geçtim günde 2 kez minoksidil kullandım, haftada 3 defa 1.5 mm mikro iğneleme, 5 mg biotin ve her gün ketokonazol krem ekledim (sürdükten sonra bütün gece kafa derisi üzerinde bekliyordu). Bütün bunları yaklaşık bir buçuk yıldır yaptım ve o da işe yaramadı, hala daha fazla olarak saçlarım dökülüyor genel incelme vertexte açılma var. Ayrıca donör alanımı ve yanlarımda da dökülmeler oluyor. Artık ne yapacağımı gerçekten bilmiyorum. Topikal Aldactone Diane 35 kullandım etkisi olmadı saç ekimi yaptırmak istemiyorum kullandığınız hangi topikal anti androjenler gerçekten etkilidir?
3 6
1
Topikal antiandrojen solüsyon kullancaksan mutlaka dermaroller ile kullanmanlısın saç derisinden losyon emilimi çok az oluyor dermaroller kullanırsan daha çok verim alırsın
E

excalibu

Üye
Bu zamana kadar çok ilaç kullandım ama hiçbiri şey bende etkili olmadı. Finasterid 0.5 mg, 1mg, 2mg her gün denedim, ardından bir yıl boyunca hiçbir sonuç alamadıktan sonra günde 0.5 mg dutasteride geçtim günde 2 kez minoksidil kullandım, haftada 3 defa 1.5 mm mikro iğneleme, 5 mg biotin ve her gün ketokonazol krem ekledim (sürdükten sonra bütün gece kafa derisi üzerinde bekliyordu). Bütün bunları yaklaşık bir buçuk yıldır yaptım ve o da işe yaramadı, hala daha fazla olarak saçlarım dökülüyor genel incelme vertexte açılma var. Ayrıca donör alanımı ve yanlarımda da dökülmeler oluyor. Artık ne yapacağımı gerçekten bilmiyorum. Topikal Aldactone Diane 35 kullandım etkisi olmadı saç ekimi yaptırmak istemiyorum kullandığınız hangi topikal anti androjenler gerçekten etkilidir?

K

kelboy

Üye
Oral olarak etkisini görmediysen topikal anti androjenden mümkün değil sonuç alamazsın

E

excalibu

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
2 aydır estradiol losyona başladım dökülme mi durdurdu duş sırasında ellerime çok saç gelmediğini fark ettim yalnız saçı çok yapış yapış yapıyor buna çözüm ne yapabilirim

H

Hanei

Üye
Topikal antiandrojen solüsyon kullancaksan mutlaka dermaroller ile kullanmanlısın saç derisinden losyon emilimi çok az oluyor dermaroller kullanırsan daha çok verim alırsın

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
40
Çevrim içi ziyaretçiler
63
Toplam ziyaretçi
103

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt