Proscar ve minoxil 11 aylık kullanım sonucu

• Konuyu başlatan omerkoc
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 389
  • Cevap 1

Proscar ve minoxil 11 aylık kullanım sonucu

1
Tam 11 aylık hergün proscar 1.25mg, saf minoxil sabah akşam her gün solgar biotin 5mg haftada 2 defa konazol şampuan kullandım saçıma olumlu yönde faydası olduğunu düşünüyorum. Genel bir sıklaşma yapt zayıflamış saçlarda güçlenme ve bebek saçlarda gelişme olduğunu fark ettim. Şimdiye kadar herhangi ciddi bir sorun yapmadı. Kullanmaya devam etcem. Resimler farklı açılardan çekilmiştir gelişmeler hakkında detaylı bilgiler vermeye devam etcem. Son durum hakkında fikirlerinizi merak ettim.
1 6
1
Harika ötesi sonuç kullanmaya devam et sanırsam ilk defa kullanmaya başlamışsın.
O

omerkoc

Üye
Tam 11 aylık hergün proscar 1.25mg, saf minoxil sabah akşam her gün solgar biotin 5mg haftada 2 defa konazol şampuan kullandım saçıma olumlu yönde faydası olduğunu düşünüyorum. Genel bir sıklaşma yapt zayıflamış saçlarda güçlenme ve bebek saçlarda gelişme olduğunu fark ettim. Şimdiye kadar herhangi ciddi bir sorun yapmadı. Kullanmaya devam etcem. Resimler farklı açılardan çekilmiştir gelişmeler hakkında detaylı bilgiler vermeye devam etcem. Son durum hakkında fikirlerinizi merak ettim.

H

Huntell

Üye
Harika ötesi sonuç kullanmaya devam et sanırsam ilk defa kullanmaya başlamışsın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 411
Tarih: Perşembe, 02 Ekim 2025
En Çok Çevrimiçi 411
Tarih: Perşembe, 02 Ekim 2025

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
40
Çevrim içi ziyaretçiler
66
Toplam ziyaretçi
106

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt