Proscar saç dökülmesi için kullanılması doğru mu?

• Konuyu başlatan Tornacı
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 33
  • Cevap 2

Proscar saç dökülmesi için kullanılması doğru mu?

1
Merhaba arkadaşlar saç dökülmesi yaşıyorum ve hemen her yerde saç dökülmesine karşı dht baskılayan proscar kullanımı veya finasterid içerikli ilaçların kullanımı ile ilgili bilgiler var. Saç dökülmesini tek engelleyen proscar olduğu propecia olduğu söyleniyor. Proscar saç için kullanılır mı? Diyelimki saç dökülmesi yaşayanlar bu ürünü kullandı öncesi veya sonrası nasıl sonuç aldı bu konuda bana yardımcı olabilir mi?
2 6
1
en köklü çözüm saç ekimi, proscar kullanmak bazıları için su içmek gibi kimisi içinde çok zararlı biraz kafada bitiyor gibi
T

Tornacı

Üye
Merhaba arkadaşlar saç dökülmesi yaşıyorum ve hemen her yerde saç dökülmesine karşı dht baskılayan proscar kullanımı veya finasterid içerikli ilaçların kullanımı ile ilgili bilgiler var. Saç dökülmesini tek engelleyen proscar olduğu propecia olduğu söyleniyor. Proscar saç için kullanılır mı? Diyelimki saç dökülmesi yaşayanlar bu ürünü kullandı öncesi veya sonrası nasıl sonuç aldı bu konuda bana yardımcı olabilir mi?

revivo

revivo

Üye
Proscar saç kullanımı için çok riskli deniliyor. Arkadaşlar sizce internet ortamında bu abartılıyor mu?

D

DeCitron

Üye
en köklü çözüm saç ekimi, proscar kullanmak bazıları için su içmek gibi kimisi içinde çok zararlı biraz kafada bitiyor gibi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
24
Çevrim içi ziyaretçiler
40
Toplam ziyaretçi
64
Robots
8

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt