Soru Proscar Reçetesiz Alınır mı?

• Konuyu başlatan poem
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 1K
  • Cevap 4

Proscar Reçetesiz Alınır mı?

1
Eczanelerde proscar yokmu yoksa benim olduğum yerde mi yok 5 eczaneye sordum yok diyorlar acaba reçeteye yazdırmak mı gerekiyor, proscar finasterid reçetesiz alınır mı?
4 6
1
155 lira mı olmuş :( Hocam enflasyona buda yenik düştü desene. Saç ekimi ilaçlarında en ucuz bu ürün olduğunu biliyordum hayırlısı artık. 5 mg bölüp 1 gr içildiği için yinede tasarruflu gözüküyor.
P

poem

Üye
Eczanelerde proscar yokmu yoksa benim olduğum yerde mi yok 5 eczaneye sordum yok diyorlar acaba reçeteye yazdırmak mı gerekiyor, proscar finasterid reçetesiz alınır mı?

S

senpaituyun

Üye
Bene geçen hafta aldım reçetesiz alırsın depoya sordur

A

Aydem

Üye
evet alınıyor kardeşim fiyatı 55 lira civarında ucuz

A

Alahan

Üye
Proscar 28 tablet fiyatı 155 lira olmuş sürekli artıyor losyon yapmak zorlaştı artık

Barlas

Barlas

Üye
155 lira mı olmuş :( Hocam enflasyona buda yenik düştü desene. Saç ekimi ilaçlarında en ucuz bu ürün olduğunu biliyordum hayırlısı artık. 5 mg bölüp 1 gr içildiği için yinede tasarruflu gözüküyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
5
Çevrim içi ziyaretçiler
7
Toplam ziyaretçi
12
Robots
12

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt