Proscar öncesi sonrası resimler

• Konuyu başlatan umitsari
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 359
  • Cevap 2

Proscar öncesi sonrası resimler

1
Proscar kullanıyorum başlayalı 1 yıl oldu hergün 1 mg finasterid aldım ancak saçlarda hiç etkisi olmadı dökülmeler bile azalmadı saç derim o kadar çok yağlanıyor ki durmuyor bence bu ilaç herkeste etkisi olmuyor son bir aydır avodart kullanmaya başladım 3-4 güne 1 alıyorum yan etkiler oluşmadı saçlarımda etkisi olduğunu düşünüyorum ek destek olması için medohbiotin de kullanıyorum 2 ay daha geçsin resimlerimi yükleyecem buraya sonuçlarda değişiklik olacak mı sizlerden bol bol yorum bekliyorum.
2 6
1
Proscar yerine avodart daha etkili olur hem yan etki olayıda pek olmadı bende
U

umitsari

Üye
Proscar kullanıyorum başlayalı 1 yıl oldu hergün 1 mg finasterid aldım ancak saçlarda hiç etkisi olmadı dökülmeler bile azalmadı saç derim o kadar çok yağlanıyor ki durmuyor bence bu ilaç herkeste etkisi olmuyor son bir aydır avodart kullanmaya başladım 3-4 güne 1 alıyorum yan etkiler oluşmadı saçlarımda etkisi olduğunu düşünüyorum ek destek olması için medohbiotin de kullanıyorum 2 ay daha geçsin resimlerimi yükleyecem buraya sonuçlarda değişiklik olacak mı sizlerden bol bol yorum bekliyorum.

A

Aydem

Üye
Saç ekimi sonrası bende kullanmaya başladım , sonuçları hep birlikte göreceğiz

O

Ozy

Üye
Proscar yerine avodart daha etkili olur hem yan etki olayıda pek olmadı bende

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
24
Çevrim içi ziyaretçiler
58
Toplam ziyaretçi
82

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt