Proscar ne kadar sürede etki eder?

• Konuyu başlatan thevincent
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 557
  • Cevap 4

Proscar ne kadar sürede etki eder?

1
Proscar Finasterid kullanıyorum 3 aydır ilaç bir köşede duruyordu uzun zamandır kullanmıyordum tarihi 4 ay geçmiş o yüzden bir etkisi yok ne etki ne yan etki yok şu ana kadar. Yarın yeni bir kutu alacağım. Saçlarımın önleri seyrek şakaklar açık. 27 yaşındayım uzun süre kullandım diyelimki yan etki görmedim ve saçlarım gelişmeye başladı, azami kaç yıl bu ilacı kullanabiliriz etkisini kaybedebilir mi? Mesela 27 yaşından 35 yaşıma kadar götürür mü beni?
4 6
1
Hayır etkisini kaybetmiyor dökülme çok yavaşladığı için açılmalar yavaştan başlıyor. Mesela donöe bölgede kalan saçlar çok sağlıklı oluyor ekim için başarı şansı da artıyor.
T

thevincent

Üye
Proscar Finasterid kullanıyorum 3 aydır ilaç bir köşede duruyordu uzun zamandır kullanmıyordum tarihi 4 ay geçmiş o yüzden bir etkisi yok ne etki ne yan etki yok şu ana kadar. Yarın yeni bir kutu alacağım. Saçlarımın önleri seyrek şakaklar açık.

27 yaşındayım uzun süre kullandım diyelimki yan etki görmedim ve saçlarım gelişmeye başladı, azami kaç yıl bu ilacı kullanabiliriz etkisini kaybedebilir mi? Mesela 27 yaşından 35 yaşıma kadar götürür mü beni?

P

Panelist

Üye
Finasteride kullanımı ile bilgileri yazıyorum, günde bir defa yemeklerden önce veya sonra alınmalıdır. Finasteride bir yıl kullanılmalıdır ve bu süre sonunda saç dökülmesinin durduğu ve yeni şaçların çıktığı görülmektedir. Finasteride etkisini bir yılda göstermektedir. İlk altı ay içerisinde saç hücrelerindeki gelişmelere göre mevcut saçlarınızda incelme görebilirsiniz.

Filozof

Filozof

Üye
İlk 1 yılda fayda görürsen, sonraki aylarda etki kaybetme ihtimali düşük. Yani çok uzun yıllar kullanabilirsin.

K

Kelaynak

Üye
Forumlarda gördüğüm kadarıyla hep 3 - 4 yıl sonra etkisini kaybediyor gibi

P

Panelist

Üye
Hayır etkisini kaybetmiyor dökülme çok yavaşladığı için açılmalar yavaştan başlıyor. Mesela donöe bölgede kalan saçlar çok sağlıklı oluyor ekim için başarı şansı da artıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
57
Çevrim içi ziyaretçiler
89
Toplam ziyaretçi
146

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt