Proscar mı Propecia mı, Hangisi Kullanılmalı?

• Konuyu başlatan Lion
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 552
  • Cevap 3

Proscar mı Propecia mı, Hangisi Kullanılmalı?

1
Arkadaslar başlıkta yazdığım gibi finasterid tedavisine başlamak istiyorum maddiyat önemli değil iki ilaç arasında kaldım hangisini almayı önerirsiniz dah etkili olması bakımından. Sorunum vertex te değil sadece şakaklarda açılmam var ve tepelerde incelme büyümeme sorunum oluyor. Oyuzden kullanmak istiyorum. Yardımınız için şimdiden teşekkürler.
3 6
1
Proscar kullanılmalı çünkü propecia bana göre çok pahalı Dr. Koray Erdoğan finasterid olarak proscar öneriyor
L

Lion

Üye
Arkadaslar başlıkta yazdığım gibi finasterid tedavisine başlamak istiyorum maddiyat önemli değil iki ilaç arasında kaldım hangisini almayı önerirsiniz dah etkili olması bakımından. Sorunum vertex te değil sadece şakaklarda açılmam var ve tepelerde incelme büyümeme sorunum oluyor. Oyuzden kullanmak istiyorum. Yardımınız için şimdiden teşekkürler.

P

Panelist

Üye
ikiside aynı ilaç proscar bölmede sıkıntı yaşamazsan proscar al yok ben uğraşmam dersen propecia

L

lugano

Üye
Finasteride hiç başlama direk dutasterid kullan 3 güne 1

crown

crown

Üye
Proscar kullanılmalı çünkü propecia bana göre çok pahalı Dr. Koray Erdoğan finasterid olarak proscar öneriyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
28
Çevrim içi ziyaretçiler
48
Toplam ziyaretçi
76
Robots
4

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt