Proscar kullanmaya başladım

• Konuyu başlatan Noblee
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 155
  • Cevap 1

Proscar kullanmaya başladım

1
Arkadaşlar merhaba son 1 yıldır saçlarımda dökülmeler olduğunu fark ettim yanlarım açılmış 2 ay önce proscara kullanmaya başladım öncesinde minoxil kullanıp bıraktım çok iyi gelmedi saçımı çok yıprattım merak ettiğim bazı şeyler var minoxta olduğu şekilde saçı dökme döngüsü varmı ben bilmiyorum 20 yaşında başladım var olan saçı koruyup güçlendirmek istiyorum yan etkileri pek umrumda değil ciddi duruma gelirse duruma göre elbette bırakırım. Saçımın son durumunu yarın atacağım telefonum biraz sıkıntılı.
1 6
1
Finasterid döngü yapabilir 4. aydan sonra saçlarda incelmeler oluşabilir ama minoxil gibi çok dökmez
N

Noblee

Üye
Arkadaşlar merhaba son 1 yıldır saçlarımda dökülmeler olduğunu fark ettim yanlarım açılmış 2 ay önce proscara kullanmaya başladım öncesinde minoxil kullanıp bıraktım çok iyi gelmedi saçımı çok yıprattım merak ettiğim bazı şeyler var minoxta olduğu şekilde saçı dökme döngüsü varmı ben bilmiyorum 20 yaşında başladım var olan saçı koruyup güçlendirmek istiyorum yan etkileri pek umrumda değil ciddi duruma gelirse duruma göre elbette bırakırım. Saçımın son durumunu yarın atacağım telefonum biraz sıkıntılı.

L

lastmorn

Üye
Finasterid döngü yapabilir 4. aydan sonra saçlarda incelmeler oluşabilir ama minoxil gibi çok dökmez

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
16
Çevrim içi ziyaretçiler
32
Toplam ziyaretçi
48

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt