Proscar kullanımı sonrası saç dökülmesi yardım

• Konuyu başlatan Josepth
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 437
  • Cevap 2

Proscar kullanımı sonrası saç dökülmesi yardım

1
Arkadaşlar merhaba, ocak ayından beri proscar 1 mg kullanıyorum ve haziran ayının ortalarına kadar dökülmemi %99 oranda durdurmuştu ve yeni saç oluşumları gözlemliyorum benim dökülme dupa tipi olduğu için bu başarıyı gösterdi fakat ne olduysa o zamandan beri yine dökülmeler başladı ve hazirandan beri aksatmadan proscar kullandığım halde kullanmaya başlamadığım zamanlarda ki gibi saçlar hızla dökülüyor. Buna benzer sorun yaşayan var mı bunun sebebi nedir? Biraz ara verip tekrar başlamak işe yarar mı? Yardımlarınızı bekliyorum.
2 6
1
Proscar etki etmiyordur 3 güne 1 dutasterid kullanmayı düşünebilirsin
J

Josepth

Üye
Arkadaşlar merhaba, ocak ayından beri proscar 1 mg kullanıyorum ve haziran ayının ortalarına kadar dökülmemi %99 oranda durdurmuştu ve yeni saç oluşumları gözlemliyorum benim dökülme dupa tipi olduğu için bu başarıyı gösterdi fakat ne olduysa o zamandan beri yine dökülmeler başladı ve hazirandan beri aksatmadan proscar kullandığım halde kullanmaya başlamadığım zamanlarda ki gibi saçlar hızla dökülüyor.

Buna benzer sorun yaşayan var mı bunun sebebi nedir?

Biraz ara verip tekrar başlamak işe yarar mı?

Yardımlarınızı bekliyorum.

N

neu84

Üye
Ayni sorun bende de var dostum. Dökülmeler durmuştu tekrar başladı. Ama dökülen saçlar bu sefer sağlam saçlar. Bakalım ne olacak

K

Keltoş

Üye
Proscar etki etmiyordur 3 güne 1 dutasterid kullanmayı düşünebilirsin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
31
Çevrim içi ziyaretçiler
63
Toplam ziyaretçi
94
Robots
22

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt