Soru Proscar Kullananlar Yorumları Nelerdir?

• Konuyu başlatan Riwer
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 7K
  • Cevap 11

Proscar Kullananlar Yorumları Nelerdir?

1
Herkese merhabalar, bende sizler gibi genetik kaynaklı saç dökülmesi sorunu yaşıyorum. Maalesef bizler bu yaşta saç sorunuyla uğraşan şansız bir grubuz. Bu illet dökülme bir başladı mı durmak bilmiyor ömür boyu devam ediyor. Ne kadar ilaç kullanırsan kullan sadece kel olmayı biraz geciktiriyor. Her neyse saçlarım seyrelmeye başladığı için proscar (finasterid) kullanmaya başladım 6 ay oldu, ancak saçımda henüz belirgin bir gelişme göremedim. Yan etkiler olarak hafif libido düşüklüğü yaşadım, bu durum beni biraz endişelendiriyor. Yan etkiler kalıcı olabilir mi? Ayrıca, Proscar'ın saç dökülmesini durdurma veya yeni saç çıkartma etkisi ne zaman kendini göstermeye başlar? Tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. [ATTACH type="full"]2660[/ATTACH]
11 6
1
Arkadaşlar proskar kullanımı ile ilgili Ben de artık kullanmaya başladım son 4 gündür 5 gündür kullanıyorum saç ekimi sonrası proskar kullanmaya devam edeceğim olumlu olumsuz olan yaşadıklarımı hissettiklerimi yazacağım ve bu kullanma talimatı var kutunun içinde onunla alakalı detaylı Konu açmak istiyorum çünkü orada gençler için gerçekten çok yaralayıcı etkileyici bilgiler var sperm sayısını azaltma kadar tutun meme büyümesi ile alakalı bilgiler var yani dikkat etmek gerekiyor
R

Riwer

Üye
Herkese merhabalar, bende sizler gibi genetik kaynaklı saç dökülmesi sorunu yaşıyorum. Maalesef bizler bu yaşta saç sorunuyla uğraşan şansız bir grubuz. Bu illet dökülme bir başladı mı durmak bilmiyor ömür boyu devam ediyor. Ne kadar ilaç kullanırsan kullan sadece kel olmayı biraz geciktiriyor. Her neyse saçlarım seyrelmeye başladığı için proscar (finasterid) kullanmaya başladım 6 ay oldu, ancak saçımda henüz belirgin bir gelişme göremedim. Yan etkiler olarak hafif libido düşüklüğü yaşadım, bu durum beni biraz endişelendiriyor. Yan etkiler kalıcı olabilir mi? Ayrıca, Proscar'ın saç dökülmesini durdurma veya yeni saç çıkartma etkisi ne zaman kendini göstermeye başlar? Tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

Proscar Kullananlar Yorumları Nelerdir.jpg

P

Punisher

Üye
4 yıl proscar kullandım iyi sonuç aldım sayılır ama sürekli kullanmak insanı psikolojik olarak yoruyor

rooney43

rooney43

Üye
uzun zamandır seyrekleşen saçlarım nedeniyle finasterid tedavisi yapmak istiyorum , proscar alıp 5/1 e bölmek gibi tabi yan etkileri beni endişe ettiriyor arkadaşlar finasterid kendimiz hazırlayabiliyormuyuz

Alperen

Alperen

Üye
Merhaba arkadaşlar okuduğum yazılar ve izlediğim videolar ile bir ortak kanıya vardım, Özellikle saçların minyatürleşme sürecinde dht hormonunu azaltmak adına finasterid ihtiyacımız var ve bunu en ucuz şekilde eczanalerden prostat hastaları için kullanılması için çıkarılan Proscar ilacını 5 e bölerek kullanabiliriz. Özellikle 10 yıldır kullandığını söyleyen Dünyaca ünlü saç ekim uzmanı Doktor Koray erdoğan internet ortamaında yan etkilerini yazılanlar kadar olmadığını söylüyor evet her ilacın oldugu gibi bununda yan etkileri olabileceğini ama internet ortamında yazılanlar gibi olmadığını hatta çok abartıldığını söylüyor. Bir yazıda okudum özelllikle şunu diyordu finasterid aynı gün aynı saatte alındığında testesteron yani etki seviyesinin sıfıra yakın olduğu yazıyor ne kadar gerçek bilemem. Sonuçta bu finasterid ölümcül bir hap değil yan etkisi olan buda herkeste olan bir durum değil önerim şu kişi çok rahatsız ise kullansın diyelimki yan etkiler var çoğaldı çok farketti bırakabilir. Kendim bir süre 3 4 yıl kullandım bende olumsuz etki etmedi ben fark etmedim

T

tomriddle

Üye
Ben 3 aydır finasterid kullanıyorum günde 1 mg alıyorum şimdilik bir etkisi yok herhangi bir yan etkisini de yaşamıyorum insanlar yan etki yapıyor falan yazıyorlar bende yan etki olmayınca acaba aklıma etki etmiyormuki geliyor

E

Erhan

Üye
T

Taner043

Üye
Merhaba arkadaşlar ben geçen hafta İzmir Ossi Hair saç ekim merkezinde saç ekimi yaptırdım, saç ekimi sürecim gayet güzel geçti açıkcası 2 firmayla görüştüm bu firmalardan 1 tanesi likya saç ekim merkezi diğeri ossi hair saç ekim merkezi saç ekimi sürecim gayet güzel geçti detaylı yazılar yazıcam saç ekimi sonrası proscar kullanmaya başladım olumlu olumsuz durumları paylaşacağım.

T

Triver

Üye
1 yıldır kullanıyorum ve yan etki görmedim bazı arkadaşlar çok yan etkisi var yazmışlar ama her insanda olmuyor dökülmeleri frenliyor minoxille birlikte daha etkili olur

E

edias

Üye
Proscar kullananlar dikkat etmeli özellikle kadınların yani hamile kadınların eline dahi almaması gereken bir ilaç 5 mg için yazılan bu yan etkiler proscar kullanıcıları genelde 5/1 veya 4/1 olarak kullanıyorlar. Genç yaşta iseniz lütfen saç ekimi öncesi veya sonrası kontrol yaptırın önemsiz demeyin çünkü sperm sayısında azalma yaşanabilir diye ifade etmişler semen miktarında azalma yazmışlar kullanma talimatı varya proscar hapının içinden hapta. Bilinmeyen yan etkilerin oluşabileceği bir yazı oluşturulmuş.
Yaygın olarak ifade edilen muhtemelen kanıtlı, Ereksiyona ulaşmada zorlanabilirsiniz demiş , Göğüslerde şişkinlik yazmışlar velhasıl tamamen kişiye kalmış bu durum, hap kullanımı kolay oldugu için basit geliyor ve rahat oluyor tedavi süreci fazla oluyor bırakınca muhtemelen saçlar gidecek öyle düşünüyorum tamamen bir düşünce bu benim.

A

Aydem

Üye
Arkadaşlar proskar kullanımı ile ilgili Ben de artık kullanmaya başladım son 4 gündür 5 gündür kullanıyorum saç ekimi sonrası proskar kullanmaya devam edeceğim olumlu olumsuz olan yaşadıklarımı hissettiklerimi yazacağım ve bu kullanma talimatı var kutunun içinde onunla alakalı detaylı Konu açmak istiyorum çünkü orada gençler için gerçekten çok yaralayıcı etkileyici bilgiler var sperm sayısını azaltma kadar tutun meme büyümesi ile alakalı bilgiler var yani dikkat etmek gerekiyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
52
Çevrim içi ziyaretçiler
84
Toplam ziyaretçi
136
Robots
8

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt