Soru Proscar kaç ay kullanılmalı?

• Konuyu başlatan Norax
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 94
  • Cevap 1

Proscar kaç ay kullanılmalı?

1
Merhaba arkadaşlar, son iki yıldır saçlarımın yan taraflarında belirgin bir açılma yaşıyorum ve ailemde de benzer sorunlar var; özellikle babamda saç seyrelmesi mevcut. Proscar (Finasterid) kullanmayı düşünüyorum ama bu ilacın ne kadar süreyle kullanılması gerektiği hakkında net bir bilgiye ulaşamadım. Daha önce bu ilacı kullananların deneyimlerini ve önerilerini almak için konu açtım. Proscar'ı ne kadar süre kullanmalıyım? Yan etkileri nelerdir? Ayrıca, tedavi süreci hakkında ne gibi beklentilerim olmalı? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
1 6
1
Proscar genellikle saç dökülmesi tedavisinde en az 6 ila 12 ay süreyle kullanılabilir. Ancak etkili sonuçlar almak için düzenli kullanılması ek destek ketoral kremx minoxil, kafein, arginine losyon gibi ürünlerde kullanılması gerekir. Dökülme durumuna göre sürdürülebilir bir tedavi yöntemi belirlersen başarılı sonuç alırsın.
N

Norax

Üye
Merhaba arkadaşlar, son iki yıldır saçlarımın yan taraflarında belirgin bir açılma yaşıyorum ve ailemde de benzer sorunlar var; özellikle babamda saç seyrelmesi mevcut. Proscar (Finasterid) kullanmayı düşünüyorum ama bu ilacın ne kadar süreyle kullanılması gerektiği hakkında net bir bilgiye ulaşamadım. Daha önce bu ilacı kullananların deneyimlerini ve önerilerini almak için konu açtım.

Proscar'ı ne kadar süre kullanmalıyım? Yan etkileri nelerdir? Ayrıca, tedavi süreci hakkında ne gibi beklentilerim olmalı?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

B

bylegend

Moderatör
Proscar genellikle saç dökülmesi tedavisinde en az 6 ila 12 ay süreyle kullanılabilir. Ancak etkili sonuçlar almak için düzenli kullanılması ek destek ketoral kremx minoxil, kafein, arginine losyon gibi ürünlerde kullanılması gerekir. Dökülme durumuna göre sürdürülebilir bir tedavi yöntemi belirlersen başarılı sonuç alırsın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
29
Çevrim içi ziyaretçiler
51
Toplam ziyaretçi
80

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt