Soru Proscar jinekomasti yapar mı?

• Konuyu başlatan Arian
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 252
  • Cevap 3

Proscar jinekomasti yapar mı?

1
Proscara başlayalı 90 gün oldu tam ama göğüsümde yağlanma oldu özellikle sol gögüste daha fazla ama dokunduğumda herhangi bir ağrı yok. Göğüslerimde biraz büyüme olduğunu görüyorum bunun jinekomasti olup olmadığını nasıl anlayabilirim. İlaca başlayalı 3 ay olmasına rağmen dökülme durmadı her elimi attığında 10 civarı saç geliyor. Acaba döngü dedikleri shedding döneminde mi yoksa işe yaramıyor mu? Tecrübeli üyeler yardımcı olabilirse lütfen moralim çok bozuldu.
3 6
1
Ben 2 sene kullandım yapmadı hatta dutasterid bile yapmıyor yapsada çok küçük kalıyor büyümüyor bırakınca geçiyor
A

Arian

Üye
Proscara başlayalı 90 gün oldu tam ama göğüsümde yağlanma oldu özellikle sol gögüste daha fazla ama dokunduğumda herhangi bir ağrı yok. Göğüslerimde biraz büyüme olduğunu görüyorum bunun jinekomasti olup olmadığını nasıl anlayabilirim. İlaca başlayalı 3 ay olmasına rağmen dökülme durmadı her elimi attığında 10 civarı saç geliyor. Acaba döngü dedikleri shedding döneminde mi yoksa işe yaramıyor mu? Tecrübeli üyeler yardımcı olabilirse lütfen moralim çok bozuldu.

P

Pharmacy

Üye
Finasterid 6. aydan itibaren saça etki etmeye başlar, jinekomastiye gelince belki sen öyle sanıyosundur çünkü çok kısa bir süre

emeklikel

emeklikel

Üye
proscar yağlanma yapabilir jinekomasti yapmaz spor yapmalısın

S

Sercan

Üye
Ben 2 sene kullandım yapmadı hatta dutasterid bile yapmıyor yapsada çok küçük kalıyor büyümüyor bırakınca geçiyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
41
Çevrim içi ziyaretçiler
64
Toplam ziyaretçi
105
Robots
4

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt