Proscar finasterid zararlı mı?

• Konuyu başlatan Rulez
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 436
  • Cevap 5

Proscar finasterid zararlı mı?

1
Minoxidil kullandıktan sonra etkisi azaldığı için finasteride başladım kullanalı 7 ay oldu bu süreçte çok yan etki yaşadım ilk başlarda iyi gibiydi yada ben öyle zannetim 4. aydan sonra önlerimde seyrelmeler hızlandı ara ara boşluklar oluştu dökülmeler hızlı bir şekilde devam ediyor saçımı yıkadığımda ellime baya saç geliyor. Ayrıca depresyon, unutkanlık gibi yan etkilerde çoğalma oluşmaya başladı sanırım beyinde zararlı etkiler yapıyor. Şimdi ketoral şampuan kullanıyorum böyle giderse kel olacam sanırım dutasteride geçsem daha iyi olurmu sizce proscar kullanıp etki görmeyip dutasa geçip memnun olan var mı?
5 6
1
[QUOTE="Rulez, post: 4500, member: 285"] Hocam yani 8 ay gibi finas yada dutas kullanımı hiç etki etmez mi? [/QUOTE] Finasterid saç çıkarmıyor sadece olanı koruyor mevcut incelmiş saçlarda kalınlaşma yapıyor ama en az 1 yıldan fazla kullanmak gereklidir.
R

Rulez

Üye
Minoxidil kullandıktan sonra etkisi azaldığı için finasteride başladım kullanalı 7 ay oldu bu süreçte çok yan etki yaşadım ilk başlarda iyi gibiydi yada ben öyle zannetim 4. aydan sonra önlerimde seyrelmeler hızlandı ara ara boşluklar oluştu dökülmeler hızlı bir şekilde devam ediyor saçımı yıkadığımda ellime baya saç geliyor. Ayrıca depresyon, unutkanlık gibi yan etkilerde çoğalma oluşmaya başladı sanırım beyinde zararlı etkiler yapıyor. Şimdi ketoral şampuan kullanıyorum böyle giderse kel olacam sanırım dutasteride geçsem daha iyi olurmu sizce proscar kullanıp etki görmeyip dutasa geçip memnun olan var mı?

E

erco

Üye
7 aydır proscar kullanıyorum ilk başlarda iyi gibiydi yada ben öyle zannetim 4. aydan sonra önlerimde seyrelmeler hızlandı ara ara boşluklar oluştu saçımı yıkadığımda ellime baya saç geliyor ketoral şampuan kullanıyorum böyle giderse kel olacam sanırım dutasteride geçsem daha iyi olurmu sizce proscar kullanıp etki görmeyip dutasa geçip memnun olan var mı?
Proscar nasıl kullanıyorsunuz, kaçta kaç ?

P

Panelist

Üye
Finasterid tek başına işe yaramıyor saçları koruyor ama var olanı, dökülen saçları çıkartmak için 2-3 yıl sürekli kullanmak gerekli 3-5 ayda bişey beklemeyin hatta saçları önleride döküyor

GÖKDEMİR

GÖKDEMİR

Üye
Finasterid ve dutasterid ile var olan saçları korursun ancak dökülmüş çıkmayan saçlar içim dutasteridi 2 yıl gibi uzun bir süre kullanımı tekrar çıkartabilir. Ancak bu durumun olma ihtimali de belirsiz. Düzenli bir sürdürülebilir tedavi uygulamak gerekir diğer türlü başarı sağlanamaz.

R

Rulez

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam yani 8 ay gibi finas yada dutas kullanımı hiç etki etmez mi?

PLAYMAKERS

PLAYMAKERS

Üye
Hocam yani 8 ay gibi finas yada dutas kullanımı hiç etki etmez mi?
Finasterid saç çıkarmıyor sadece olanı koruyor mevcut incelmiş saçlarda kalınlaşma yapıyor ama en az 1 yıldan fazla kullanmak gereklidir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
40
Çevrim içi ziyaretçiler
62
Toplam ziyaretçi
102

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt