Proscar bıraktıktan sonra saçlar dökülür mü?

• Konuyu başlatan umitsari
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 582
  • Cevap 2

Proscar bıraktıktan sonra saçlar dökülür mü?

1
Arkadaşlar yaklaşık bir buçuk senedir proscar 1 mg kullanıyorum bu süre içinde saçlarımda etkisi oldu önlerindeki incelmiş saçları gürleştirdi tepede kapanma yaptı ancak tamamen saç sıklaşması olmadı. Uzaktan bakıldığında saçlarımdaki seyreklikler belli oluyor. Önlerimde tam sıkılaşma sağlamadı şakaklarımdaki gerilemeler aynen duruyor bu bölgede hiç etkisi olmadı. Bende daha fazla etki edeceğini düşünmedim için proscar'ı bırakmayı düşünüyorum. Bıraktıktan sonra gürleşen saçlarda eskisi gibi incelmeler olur mu? Avodarta başlamayı düşünüyorum ama yan etkisi baya oluyor bu yüzden kullanıp kullanmamak ta kararsız kaldım. Tavsiyelerinize ihtiyacım var.
2 6
1
Finasterid genetik dökülmeyi frenliyor bunu biliyoruz zaten ilacı braktıktan sonra kişiden kişiye değişir dökülme oran eğer çok agresif bir dökülmen varsa birden bire bir iki sene içerisinde olan olur dökülmen agresif değilse yavaş yavaş olur.
U

umitsari

Üye
Arkadaşlar yaklaşık bir buçuk senedir proscar 1 mg kullanıyorum bu süre içinde saçlarımda etkisi oldu önlerindeki incelmiş saçları gürleştirdi tepede kapanma yaptı ancak tamamen saç sıklaşması olmadı. Uzaktan bakıldığında saçlarımdaki seyreklikler belli oluyor. Önlerimde tam sıkılaşma sağlamadı şakaklarımdaki gerilemeler aynen duruyor bu bölgede hiç etkisi olmadı. Bende daha fazla etki edeceğini düşünmedim için proscar'ı bırakmayı düşünüyorum. Bıraktıktan sonra gürleşen saçlarda eskisi gibi incelmeler olur mu? Avodarta başlamayı düşünüyorum ama yan etkisi baya oluyor bu yüzden kullanıp kullanmamak ta kararsız kaldım. Tavsiyelerinize ihtiyacım var.

A

Arkeolog

Üye
Proscar bırakırsan bir iki ay içinde dökülmeler ve incelmeler tekrar başlayacaktır. Bir şekilde saçlarını korumaya çalış yoksa tekrar toparlaman dahada zorlaşır. Avodartı üç güne bir olarak kullanmayı dene.

B

Benedict

Üye
Finasterid genetik dökülmeyi frenliyor bunu biliyoruz zaten ilacı braktıktan sonra kişiden kişiye değişir dökülme oran eğer çok agresif bir dökülmen varsa birden bire bir iki sene içerisinde olan olur dökülmen agresif değilse yavaş yavaş olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
34
Çevrim içi ziyaretçiler
61
Toplam ziyaretçi
95

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt