M
mustafaa
Üye
Propilen glikol alternatifi var mıdır , sizde de fazla kepek vs yapıyor mu , normalde görevi nedir propilen glikolun işlevi nedir
Beni mahvetti ya her bünye bir değil kafein losyon içine koyuyodum iki gün kullanmayı bıraktım kepek kabuklanma yok oldu deri rahatladı bu sıvıya alternatif bişey varsa onla hazırlamak istiyorum yoksa losyon kullanamicamMinoxil içindede var propilen glikol 1 gün sonra üst üste sürünce kepek kabuklanma yapıyor
Çoğu ürün derken ? Ben hazır bı ürün alıp saçıma sürmüyorum zaten, kendi hazırladığım losyon için pg alternatifi var mı diye sordum bu kadar basit bir soru , herkesin bünyesi farklı bana alerji yaptı normal bı şekilde de değil rahatsız ediyor yani alışması için bekledim o da olmadıÇoğu üründe bu madde var losyonları kullanamazsın o zaman
Çok teşekkür ederim Farkli önerilere de açığımGliserin veya nane yağı katıp kullananlar olmuştu pg yerine iyi bir alternatif
Ppg olması şart mı hocam beni mahvetti açıkçası , şartsa ppg koymak ben tedavi uygulamak istemiyorum maalesef , tedavi yapicaz diye saç derisi ne hale geliyo dökülme de artıyor kullanınca belli ki dokunuyor bana , normalin üstünde kepek kabuklanma kaşıntı yanma yapıyor masajla geçmiyorGliserin, hint yağı bunları biraz fazla katarak pg etkisini azaltabilirsin, pg 10 ml gliserin 10ml hint yağı 20 damla pg etkisini azaltabilir
Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.