Promed saç ekimi yorumları

• Konuyu başlatan Saçekimibilgisi
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 694
  • Cevap 9

Promed saç ekimi yorumları

1
Promed clinic saç ekimi yorumları ile sosyal medya ve diğer internet forum sitelerinde adından sıkça söz ettiren güzel saç ekimi sonuçlarına imza atan bir saç ekim merkezi. Bu konu ile birlikte saç ekimi öncesi sonrası sonuçlarını paylaşmak güncel şekilde her saç kafa yapısının her saç telinin ince olması kalın telli olması her bakımdan örnek sonuçlarının yayınlanacağı bir konu olacaktır. Sevgili arkadaşlar forum sitemizde 100 lerce saç ekim merkezi saç ekimi sonuçları bulunuyor ve gün geçtikçe saç ekim merkezleri oluyor yeni bunları sizlere tanıtmak güze sonuçları sizlerinde görmesi amacımız. Sizinde saç ekimi beğendiğiniz yaptırdığınız var ise promed başlığı altında yayınlayabilirsiniz. Saç ekimi yaptırmış bir hastalarının saç ekimi sonucunu paylaşalım ilk olarak [ATTACH type="full" alt="promed.jpg"]845[/ATTACH]
9 6
1
Promed clinic saç ekim merkezi İstanbul'da çok iyi bir faaliyet gösteren çok etkili bir firma, saç ekimi yaptıranların çoğu yabancı diye biliyorum.
Saçekimibilgisi

Saçekimibilgisi

Üye
Promed clinic saç ekimi yorumları ile sosyal medya ve diğer internet forum sitelerinde adından sıkça söz ettiren güzel saç ekimi sonuçlarına imza atan bir saç ekim merkezi. Bu konu ile birlikte saç ekimi öncesi sonrası sonuçlarını paylaşmak güncel şekilde her saç kafa yapısının her saç telinin ince olması kalın telli olması her bakımdan örnek sonuçlarının yayınlanacağı bir konu olacaktır. Sevgili arkadaşlar forum sitemizde 100 lerce saç ekim merkezi saç ekimi sonuçları bulunuyor ve gün geçtikçe saç ekim merkezleri oluyor yeni bunları sizlere tanıtmak güze sonuçları sizlerinde görmesi amacımız. Sizinde saç ekimi beğendiğiniz yaptırdığınız var ise promed başlığı altında yayınlayabilirsiniz.
Saç ekimi yaptırmış bir hastalarının saç ekimi sonucunu paylaşalım ilk olarak
promed.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:
Saçekimibilgisi

Saçekimibilgisi

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Promed clinic saç ekim merkezi muhtemelen yabancı müşterileride hizmet veriyor

Ekli dosyalar

• promed saç ekimi.jpg
    promed saç ekimi.jpg
    579.4 KB · Gösterim: 105
rooney43

rooney43

Üye
Saç ekimi sürecinde bir çok firma var öyle şeyler görüyorum ki açıkcası saç ekimi için kendinizi kaptırmamak gerek son dakikaya kadar yoksa sonu sıkıntı oluyor

rooney43

rooney43

Üye
Promed saç ekim merkezi maşallahı var çok aktif

Cenkaya

Cenkaya

Üye
Sonuçlar çok güzel olmuş benim sonuç da güzel. Promed benim de tavsiye ettiğim bi merkez. Çok rahattı ve çok ilgililerdi hepsine nasıl teşekkür edeceğimi bilemedim

N

Necati

Üye
Promed saç ekim merkezinin internette çok fazla yorumu var, genel anlamda bu yorumlar gerçek, hatta size birşey söylemek istiyorum bir çok firma kendi adına saç ekimi yorumu yaptırıyor. Saç ekimi sonuçları daha güzel görünsün insanların ilgisini çeksin diye. Promed saç ekim merkezinde diyelimki saç ekimi beğendiğniz kesinlikle o ekibi öğrenin doktoru öğrenin

C

Celesta

Üye
@Necati

Doktor girmiyor haberin olsun

N

Necati

Üye
Hocam doktor girmiyorsa tüm merkezler doktorlu saç ekimi reklamı yapıyor bu nasıl oluyor?

C

Celesta

Üye
@Necati adı üstünde reklam işte anlayın hemşireler eli güzel olan saç ekimi tecrübesi çok olanlar giriyor.

M

Mahmur

Üye
Promed clinic saç ekim merkezi İstanbul'da çok iyi bir faaliyet gösteren çok etkili bir firma, saç ekimi yaptıranların çoğu yabancı diye biliyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 186
Tarih: Cuma, 04 Nisan 2025
En Çok Çevrimiçi 266
Tarih: Cuma, 04 Nisan 2025

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
40
Çevrim içi ziyaretçiler
70
Toplam ziyaretçi
110

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt