Promed Clinic 4700 greft sedasyonlu saç ekimi sürecim

• Konuyu başlatan Cenkaya
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 633
  • Cevap 9

Promed Clinic 4700 greft sedasyonlu saç ekimi sürecim

1
Merhaba arkadaşlar, sürecimi ayrıntılı öncesi-sonrası olarak göstereceğimi söylemiştim, o yüzden bu konuyu açtım. Bundan 8 ay önce Promed Klinik'te saç ekimi işlemi yaptırdım. Çok beğendiğim için çoğu insana tavsiye ediyorum ve burada da diğer arkadaşlar gibi göstermek istedim. 4700 greft ekildi, sıklaştırma yapıldı saçıma. Ağrı ve acı hissi yaşamadım. Basit bir kan alımı işlemi kadar iğne acısı en başında olup geçiyor. 8 aylık öncesi-sonrası görselimi yüklüyorum.
9 6
1
[QUOTE="Cenkaya, post: 1101, member: 173"] Merhaba arkadaşlar, sürecimi ayrıntılı öncesi-sonrası olarak göstereceğimi söylemiştim, o yüzden bu konuyu açtım. Bundan 8 ay önce Promed Klinik'te saç ekimi işlemi yaptırdım. Çok beğendiğim için çoğu insana tavsiye ediyorum ve burada da diğer arkadaşlar gibi göstermek istedim. 4700 greft ekildi, sıklaştırma yapıldı saçıma. Ağrı ve acı hissi yaşamadım. Basit bir kan alımı işlemi kadar iğne acısı en başında olup geçiyor. 8 aylık öncesi-sonrası görselimi yüklüyorum. [/QUOTE] Hocam biraz önce gördüm konunuzu saç ekimi süreciniz ne durumda öncesi sonras paylaşabilirmisin merak ettim? saç ekimi sonrası ne kullandın mesela?
Cenkaya

Cenkaya

Üye
Merhaba arkadaşlar, sürecimi ayrıntılı öncesi-sonrası olarak göstereceğimi söylemiştim, o yüzden bu konuyu açtım.
Bundan 8 ay önce Promed Klinik'te saç ekimi işlemi yaptırdım. Çok beğendiğim için çoğu insana tavsiye ediyorum ve burada da diğer arkadaşlar gibi göstermek istedim.
4700 greft ekildi, sıklaştırma yapıldı saçıma. Ağrı ve acı hissi yaşamadım. Basit bir kan alımı işlemi kadar iğne acısı en başında olup geçiyor. 8 aylık öncesi-sonrası görselimi yüklüyorum.

Ekli dosyalar

• 33-min.jpg
    33-min.jpg
    265.5 KB · Gösterim: 148
  • 22-min.jpg
    22-min.jpg
    432 KB · Gösterim: 71
crown

crown

Üye
Hocam saç ekimin sonucu karşıdan çok iyi gözüküyor maşallah saç ekimi kalem tekniği mi fue mi yapıldı.

Mete

Mete

Üye
tepe bölgesi nasıl ne durumda gayet güzel duruyor ekim.

Mete

Mete

Üye
saç ekimi sonrası kullandığınız bir hap sprey oldu mu

L

lastmorn

Üye
Güzel duruyor hayırlı olsun

Cenkaya

Cenkaya

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam saç ekimin sonucu karşıdan çok iyi gözüküyor maşallah saç ekimi kalem tekniği mi fue mi yapıldı.
Teşekkür ederim inşallah herkes istediği sonuçları alır. DHI kalem tekniğiyle ekildi

Cenkaya

Cenkaya

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
saç ekimi sonrası kullandığınız bir hap sprey oldu mu
Teşekkürler, tepe bölgem biraz daha yavaş ilerledi ama yerine geliyor şükür 1. yılım dolduğunda süreci tamamlayacağımı söylüyorlar bakalım 1 yılım dolmak üzere.
Kliniğin verdiği vitaminleri kullandım ve düzenli prp yaptırdım

revivo

revivo

Üye
Merhaba son sürecinizi görebilirmiyiz?

crown

crown

Üye
Merhaba arkadaşlar, sürecimi ayrıntılı öncesi-sonrası olarak göstereceğimi söylemiştim, o yüzden bu konuyu açtım.
Bundan 8 ay önce Promed Klinik'te saç ekimi işlemi yaptırdım. Çok beğendiğim için çoğu insana tavsiye ediyorum ve burada da diğer arkadaşlar gibi göstermek istedim.
4700 greft ekildi, sıklaştırma yapıldı saçıma. Ağrı ve acı hissi yaşamadım. Basit bir kan alımı işlemi kadar iğne acısı en başında olup geçiyor. 8 aylık öncesi-sonrası görselimi yüklüyorum.
Hocam biraz önce gördüm konunuzu saç ekimi süreciniz ne durumda öncesi sonras paylaşabilirmisin merak ettim? saç ekimi sonrası ne kullandın mesela?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
4
Çevrim içi ziyaretçiler
16
Toplam ziyaretçi
20

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt