Procapil Saç Çıkarır mı?

• Konuyu başlatan Triver
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 414
  • Cevap 3

Procapil Saç Çıkarır mı?

1
Üç yıldır rogaine foam, biotin, konazol şampuan ve azelderm krem kullanıyorum ilk iki yıl çok etkisini gördüm saçlarımı güçlendirdi, yağlanma kalmadı uzun süredir dökülmeler olmadı saçlarım o kadar çok girleştiki çevremdeki arkadaşlar bile ne kullanıyorsun demeye başlamıştı. Ben sdece minoxil kullanıyordum ancak herkesin dediği etkisini kaybetti artık etiki etmemeye başladı. Çıkanlar yavaş yavaş dökülmeye başladı. Proscar kullanmayı pek düşünmüyorum yerine proscapil sprey düşünüyorum. Sorum procapil içeren alopecia saç spreyi kullananlar var mı? Procapil içeren bir çok farklı marka var. Bazı spreylerde %5 bazılarında %3 içerir yazıyor. Hangisi daha etkili olur. Kullanmış arkadaşlar procapil işe yarıyor mu?
3 6
1
Procapil minoxidil gibi değil uzun sürede yaklaşık 6 ay gibi kıllanmada saçların dökülmesini önledi bende ama seyrelmeyi önlemiyor orta derecedeki dökülmeleri önlüyor
T

Triver

Üye
Üç yıldır rogaine foam, biotin, konazol şampuan ve azelderm krem kullanıyorum ilk iki yıl çok etkisini gördüm saçlarımı güçlendirdi, yağlanma kalmadı uzun süredir dökülmeler olmadı saçlarım o kadar çok girleştiki çevremdeki arkadaşlar bile ne kullanıyorsun demeye başlamıştı. Ben sdece minoxil kullanıyordum ancak herkesin dediği etkisini kaybetti artık etiki etmemeye başladı. Çıkanlar yavaş yavaş dökülmeye başladı. Proscar kullanmayı pek düşünmüyorum yerine proscapil sprey düşünüyorum.

Sorum procapil içeren alopecia saç spreyi kullananlar var mı? Procapil içeren bir çok farklı marka var. Bazı spreylerde %5 bazılarında %3 içerir yazıyor. Hangisi daha etkili olur. Kullanmış arkadaşlar procapil işe yarıyor mu?

K

Kami

Üye
Procapil kullandım 3 ay sürünce hemen kuruyor pek saç çıkaracağını sanmıyorum.

E

Eleanor

Üye
kullanıpda olumlu bır sonuç alan henüz yok sanırım finasterıd kullanıp sonuç alanlar var ama onlar ilaçtan fayda görüyorlar

İ

İconic

Üye
Procapil minoxidil gibi değil uzun sürede yaklaşık 6 ay gibi kıllanmada saçların dökülmesini önledi bende ama seyrelmeyi önlemiyor orta derecedeki dökülmeleri önlüyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
41
Çevrim içi ziyaretçiler
67
Toplam ziyaretçi
108

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt