Procapil işe yarıyor mu?

• Konuyu başlatan Ugur
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 393
  • Cevap 2

Procapil işe yarıyor mu?

1
Aarkadaşlar merhaba 26 yaşındayım saçlarım önler ve tepe bölgesi giderek açılmaya başladı 6 ay önce minoxil kullandım biraz toparlanır gibi oldu ama işe yaramadı saçlarımı tümden döktü seyreklikler kaldı şimdi 4 ay proscar dutasteride losyon kullandım etkisi var mı yok mu anlamadım doğrusu düzenli de kullandım şimdi procapil losyon kullanmayı düşünüyorum etksi olup olmadığı konusunda bir bilgim yok gerçekten dökülmeyi önlüyor mu saç çıkarmayı geçtim dökülmeleri durdursun yeter forumda procapili uzun süre kullanıp etkisini gören oldumu yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.
2 6
1
Paranı boşa harcama!
U

Ugur

Üye
Aarkadaşlar merhaba 26 yaşındayım saçlarım önler ve tepe bölgesi giderek açılmaya başladı 6 ay önce minoxil kullandım biraz toparlanır gibi oldu ama işe yaramadı saçlarımı tümden döktü seyreklikler kaldı şimdi 4 ay proscar dutasteride losyon kullandım etkisi var mı yok mu anlamadım doğrusu düzenli de kullandım şimdi procapil losyon kullanmayı düşünüyorum etksi olup olmadığı konusunda bir bilgim yok gerçekten dökülmeyi önlüyor mu saç çıkarmayı geçtim dökülmeleri durdursun yeter forumda procapili uzun süre kullanıp etkisini gören oldumu yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.

PLAYMAKERS

PLAYMAKERS

Üye
Procapil içeren ürünler çokta işe yaramıyor çevremdeki arkadaşlar kullandı hiçbir etkisi olmadı boş yere para vermeyin

S

Saçım Yok

Üye
Paranı boşa harcama!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
0
Çevrim içi ziyaretçiler
1
Toplam ziyaretçi
1
Robots
8

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt