Soru Procapil bırakınca saçlar dökülür mü?

• Konuyu başlatan Stores
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 103
  • Cevap 1

Procapil bırakınca saçlar dökülür mü?

1
Procapil kullanımı hakkında bir sorum var. Yaklaşık 8 aydır procapil sprey kullanıyorum ve şu ana kadar mevcut saçlarımı korumada oldukça etkili olduğunu düşünüyorum. Bu süreçten genel olarak memnunum ve saç dökülmesinde bir azalma gözlemledim. Ancak, bu tür ürünlerin uzun vadede kullanımının etkileri hakkında endişelerim var. Procapil'i kullanmayı bırakmayı düşünürsem, mevcut saçlarımda tekrar dökülme olur mu? Yani Procapil'i bırakmak, şu ana kadar korunan saçların dökülmesine sebep olur mu? Deneyimi olanlar veya konu hakkında bilgi sahibi olanlar yardımcı olursa sevinirim. Tecrübelerinizi ve tavsiyelerinizi paylaşabilir misiniz?
1 6
1
Hangi ürünü yada ilacı kullanmayı bırakırsan saçlar dökülmeye başlar. Genetik dökülme ömür boyu devam eden bir hastalık. Biz bunu tedviler yaparak önlüyoruz. Kullanmayı bıraktığın ay dökülmeler eskiden daha hızlı başlayacaktır.
S

Stores

Üye
Procapil kullanımı hakkında bir sorum var. Yaklaşık 8 aydır procapil sprey kullanıyorum ve şu ana kadar mevcut saçlarımı korumada oldukça etkili olduğunu düşünüyorum. Bu süreçten genel olarak memnunum ve saç dökülmesinde bir azalma gözlemledim. Ancak, bu tür ürünlerin uzun vadede kullanımının etkileri hakkında endişelerim var.

Procapil'i kullanmayı bırakmayı düşünürsem, mevcut saçlarımda tekrar dökülme olur mu? Yani Procapil'i bırakmak, şu ana kadar korunan saçların dökülmesine sebep olur mu? Deneyimi olanlar veya konu hakkında bilgi sahibi olanlar yardımcı olursa sevinirim. Tecrübelerinizi ve tavsiyelerinizi paylaşabilir misiniz?

H

Hairs

Üye
Hangi ürünü yada ilacı kullanmayı bırakırsan saçlar dökülmeye başlar. Genetik dökülme ömür boyu devam eden bir hastalık. Biz bunu tedviler yaparak önlüyoruz. Kullanmayı bıraktığın ay dökülmeler eskiden daha hızlı başlayacaktır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
18
Çevrim içi ziyaretçiler
32
Toplam ziyaretçi
50
Robots
18

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt