Poco X3 Pro Kullananlar var mı?

• Konuyu başlatan taya
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 400
  • Cevap 3

Poco X3 Pro Kullananlar var mı?

1
Merhaba; Poco x3 pro 8 ram 256 gb modelini yeni aldım telefondan gayet memnunum diyebilirim özellikleri çok fazla eşimde de redmi note 9 pro var oda memnun ancak şöyle bir sorunumuz var telefonu ses olarak denedim aradım çoğu kişi sesin gelmiyor anlayamıyoruz ya da arkadan ses geriden geliyor diyorlar. Telefoncuya gittim bu oyun telefonu dediler servise gönderdim olduğu gibi geri geldi bi sıkıntısı yokmu fonksiyonel olarak beklendiği gibi cevap yazmışlar. İyide ses duyulmuyor bağırarak mı konuşacağım ne yapmalıyım iade etmeyi düşünüyorum ama çok beğendim aranızda bu marka model telefon alan kullanan var mı aynı sorun sizde de oluyor mu?
3 6
1
Cevap için teşekkürler bende bu modeli aldım çok beğendim güzel telefon bazen takılma sorunları olabiliyor ama sıkıntısı yok
T

taya

Üye
Merhaba;

Poco x3 pro 8 ram 256 gb modelini yeni aldım telefondan gayet memnunum diyebilirim özellikleri çok fazla eşimde de redmi note 9 pro var oda memnun ancak şöyle bir sorunumuz var telefonu ses olarak denedim aradım çoğu kişi sesin gelmiyor anlayamıyoruz ya da arkadan ses geriden geliyor diyorlar. Telefoncuya gittim bu oyun telefonu dediler servise gönderdim olduğu gibi geri geldi bi sıkıntısı yokmu fonksiyonel olarak beklendiği gibi cevap yazmışlar. İyide ses duyulmuyor bağırarak mı konuşacağım ne yapmalıyım iade etmeyi düşünüyorum ama çok beğendim aranızda bu marka model telefon alan kullanan var mı aynı sorun sizde de oluyor mu?

N

Nofear

Üye
Bende bu marka model telefonu almayı düşünüyorum iki model arasında kaldım poco x3 pro ile x3 NFC şuan kararsızım genelde x3 proyu işlemcisi den dolayı öneriyorlar bazı kullanıcılar kronik sorunları var yazmışlar araştırma aşamasındayım

S

Sacsiz

Üye
Ben eşime yeni aldım gayet memnun işlemcisi ram ekranı hızı yüksek kalitede hiçbir takılma donma yok oyunlarda hiçbir sorun yapmıyor şuan fiyatı yükseldi alacak olanlara tavsiye ederim

T

taya

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cevap için teşekkürler bende bu modeli aldım çok beğendim güzel telefon bazen takılma sorunları olabiliyor ama sıkıntısı yok

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
0
Çevrim içi ziyaretçiler
0
Toplam ziyaretçi
0
Robots
3

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt