U
Ugur
Üye
Phyto Phytophanere Kapsül kullananlar kullanıcı yorumları ne işe yarar saça faydaları nelerdir hakkında bilgiler. Arkadaşlar bu aralar saçları güçlendirmek için multi vitamin arayışım devam ediyor daha önceden 8 ay boyunca 5 mg biotin kullandım faydasını gördünmü diye sorarsanız baya bir gördüm saçlarımı inanılmaz kalınlaştırdı berbere gittiğimde ne kullandığımı sordu saçların baya gürleşmiş olduğunu söylemişti bende 5 mg biotin 6 aaydır kullanıyorum demiştim. Biotini bazı arkadaşlar 3-4 ay kullanıp bırakıyorlar şimdi böyle kullanım saçlarda etkisi olur ama fark edemeyebilirsiniz. Günde 25 mg biotin 8 ay boyunca yemeklerden sonra almak saçlarda müthiş kalınlaşma etkisi yaratıyor. Biotini bu aralar bittiği için bıraktım içeriğinde biotin olan daha fazla vitamin mineral olan ürünleri araştırıyorum. Gözüme phyto phytophanere kapsül diye bir takıldı hemen içeriğine bakıyım dedim bunlar vardı, Bira mayası B6 vitamini, Çinko B2, B5, B8 vitaminleri, E vitamini, Omega 3, C vitamini ve bitkisel ekstratlar bulunuyor. Anlamadığım bir noktada şu böyle bir saç besleyici gıda takviyesi ürün yapıyorsunuz ama içeriğinde vitaminleri yazıyorsunuz lakin bu yabancı yazılan otlar vs. nedir kullanacağımız ürünün içinde ne olduğunu ingilizce okuyoz yazsanıza şunu türkçe ne olduğunu anlayalım. İçinde yazan bitkileri çeviri yoluyla ne olduklarını bir bakim dedim ama çeviri tam yapmıyor. Bu ürünün saçta etkili olması için: 4 ay boyunca her gün 2 kapsül alınması gerekiyormuş. Fiyatı ise trendyol da 165 tl pahalı yani. Her neyse arkadaşlar saç için phyto phytophanere 120 kapsül kullananlar var mı? yorumlarını deneyimlerini yazarlarsa kullanmak isteyen herkes için faydalı olacaktır.