Orijinal minoxidil nereden alınır?

• Konuyu başlatan hedif
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 207
  • Cevap 4

Orijinal minoxidil nereden alınır?

1
Forum sitelerine baktığımda yorumları e-ticaret sitelerinde okuduğumda internette satılan ürünlerin sahte olduğu algısı ve eczanelere sorduğumuzda fiyatların çok fazla yüksek rakamlara satıldığını görüyorum. Yabancı sitelerde Amazon gibi ebay gibi sitelerde rogaine foam olsun Rogaine minoxidil gibi markalar bu işin piri olduğunu hatta Türkiye'de kullanıcıların çok güzel saç çıkardığını okudum. Sahte olayı çok olduğu için güvenemiyorum arkadaşlar saçlar dökülüyor ve çözüm bulmak istiyorum lütfen yardımcı olurmusunuz? Türkiye'de Minoxidil olarak değilde minoxil etken maddeleri minoxil forte ve Rogan minoxil var orjinal bulabilirmiyim. Yurtdışından sipariş versem gümrükte sıkıntı çıkar mı?
4 6
1
Ben n11 den minoxil satın aldım 5 aydır kendim yapıp kullanıyorum ama hiçbir gelişme göremedim orjnal olup olmadığını nasıl anlayacaz. [URL unfurl="true"]https://www.n11.com/urun/minoksidil-minoxidil-usp-hammadde-50g-44434132?magaza=kimyasalevi[/URL]
H

hedif

Üye
Forum sitelerine baktığımda yorumları e-ticaret sitelerinde okuduğumda internette satılan ürünlerin sahte olduğu algısı ve eczanelere sorduğumuzda fiyatların çok fazla yüksek rakamlara satıldığını görüyorum. Yabancı sitelerde Amazon gibi ebay gibi sitelerde rogaine foam olsun Rogaine minoxidil gibi markalar bu işin piri olduğunu hatta Türkiye'de kullanıcıların çok güzel saç çıkardığını okudum. Sahte olayı çok olduğu için güvenemiyorum arkadaşlar saçlar dökülüyor ve çözüm bulmak istiyorum lütfen yardımcı olurmusunuz? Türkiye'de Minoxidil olarak değilde minoxil etken maddeleri minoxil forte ve Rogan minoxil var orjinal bulabilirmiyim. Yurtdışından sipariş versem gümrükte sıkıntı çıkar mı?

R

Resetta

Üye
Kardeşim minoxidil sahtesi çok fazla etken maddeyi bulan kendi bile yapabiliyor.

B

Bedevi

Üye
Eczaneden al kardeşim en güzeli

N

Nix123

Üye
Etken maddeleri aynı. Etken maddesi aynı olan bir ürünün rogaine, o veya bu olması fark etmez. Yurt dışındaki ürünlerin etken maddesi neyse Türkiyede satılan da aynı siz karıştırmışsınız minoxil ve minoxidil olayını. Bunun dışında Köpük formu da var Türkiye de sahte ürün çok bu yüzden eczaneden alman daha mantıklı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
55
Çevrim içi ziyaretçiler
103
Toplam ziyaretçi
158

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt