Oral Minoxidil Kullananlar Var mı?

• Konuyu başlatan Salvador
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 1K
  • Cevap 4

Oral Minoxidil Kullananlar Var mı?

1
Arkadaslar benim saçlarım çok çabuk yağlandıgı için topikal minox kullanmak istemiyorum o yuzden sorunu oral ilaclarla halletmek istiyorum topikal ürün saçımı mahvediyor alkol felan icerdigi için saçlarımda kabuklanma ve tahriş yapıyor sürekli saç yıkamak gerekiyor oral olarak minoxidil kullanmak daha etkili olur bu ilacin orali varsa 2 gunde bir kullanabilirim diye düşünüyorum ek olarak finasterid eklersem daha çok etkisi olur bence bu ilacı araştırdım loniten 10 mg 100 tablet var bunu bulamadım eczanelerde eğer satışı yoksa yurtdışından temin etmek için yardımcı olacak arkadaşlar varmı.
4 6
1
Oral kalp ile ilgili problemler yapabilir tansiyonu yükselttigi bile yabancı firumlarda yazilmiş bence riske girmeye gerek yok. Ama olurda kullanırsanız tansiyon takibi ve yanınızda beta bloker cinsi bir ilaç bulunsun çünkü ritmi bozarsa çarpıntı yapabilir tehlikeli yani
S

Salvador

Üye
Arkadaslar benim saçlarım çok çabuk yağlandıgı için topikal minox kullanmak istemiyorum o yuzden sorunu oral ilaclarla halletmek istiyorum topikal ürün saçımı mahvediyor alkol felan icerdigi için saçlarımda kabuklanma ve tahriş yapıyor sürekli saç yıkamak gerekiyor oral olarak minoxidil kullanmak daha etkili olur bu ilacin orali varsa 2 gunde bir kullanabilirim diye düşünüyorum ek olarak finasterid eklersem daha çok etkisi olur bence bu ilacı araştırdım loniten 10 mg 100 tablet var bunu bulamadım eczanelerde eğer satışı yoksa yurtdışından temin etmek için yardımcı olacak arkadaşlar varmı.

GÖKDEMİR

GÖKDEMİR

Üye
Oral kullanmaya ne gerek var sistematik dolaşımda tansiyon düşüklüğü veya yüksekliği yapabilir losyon formu zaten yeteri kadar etkili oluyor oral kullancam diye daha fazla minox kullanmak etkisini artırmıyor Tr de satışı yok

S

Salvador

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bir arkadaşım vasıtasıyla yurt dışından getirtmeye çalışıyorum getirebilirsem denemeyi düşünüyorum losyonu işimden dolayı hergün kullanmam çok zor

Alperen

Alperen

Üye
Bana çok saçma geldi oral olarak alınması, Allah korusun zararlıda olabilir.

R

roronoa

Üye
Oral kalp ile ilgili problemler yapabilir tansiyonu yükselttigi bile yabancı firumlarda yazilmiş bence riske girmeye gerek yok. Ama olurda kullanırsanız tansiyon takibi ve yanınızda beta bloker cinsi bir ilaç bulunsun çünkü ritmi bozarsa çarpıntı yapabilir tehlikeli yani

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
40
Çevrim içi ziyaretçiler
64
Toplam ziyaretçi
104
Robots
8

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt