Önlerde saç çıkarmak için ne yapmalı?

• Konuyu başlatan Disqus
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 433
  • Cevap 2

Önlerde saç çıkarmak için ne yapmalı?

1
Bir yıllık finasterid kullandıktan sonra 6 ay dutasterid kullandım değişen bişey yok. Vertex bölgemde ki açıklık kapandı ama önlerde ki incelmiş saçlarda gelişme yok daha önceden minoxil kullandığım için tekrar kullanmak istemiyorum saçları döngüye sokuyor. Sizin düşünceleriniz nedir bu konuda önleri nasıl eski haline getirebilirim.
2 6
1
Finasterid + estradiol losyonu deneyin bir çok kişide saç çıkışları oldu ve bu çıkan saçlarda uzun süre dökülmüyor
D

Disqus

Üye
Bir yıllık finasterid kullandıktan sonra 6 ay dutasterid kullandım değişen bişey yok. Vertex bölgemde ki açıklık kapandı ama önlerde ki incelmiş saçlarda gelişme yok daha önceden minoxil kullandığım için tekrar kullanmak istemiyorum saçları döngüye sokuyor. Sizin düşünceleriniz nedir bu konuda önleri nasıl eski haline getirebilirim.

C

Chemist

Üye
Bu ilaçları bu kadar süre kullanıp önlerde işe yaramadıysa zor gibi görünüyor

L

lastmorn

Üye
Finasterid + estradiol losyonu deneyin bir çok kişide saç çıkışları oldu ve bu çıkan saçlarda uzun süre dökülmüyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
22
Çevrim içi ziyaretçiler
36
Toplam ziyaretçi
58
Robots
7

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt