Ön çizgi için başarı oranı en yüksek tedavi?

• Konuyu başlatan Keskin
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 322
  • Cevap 6

Ön çizgi için başarı oranı en yüksek tedavi?

1
Arkadaşlar ön çizgimi korumak istiyorum yanlarım biraz açıldı ilerde dökülmeler artabilir diye erkenden önlem almak gerekir diye günlük 1 adet avodart + 5 mg biotin kullanıyorum. Önlerimdeki saçlar biraz ince biraz kalınlaştırmak şakakları kısmen doldurmayı amaçlıyorum. Önerebileceğiniz başarı oranı en tüksek tedavi nedir? Ön bölgede başarı sağlamak için tedaviye eklemem gereken ne önerirsiniz yani maximum ne yapılabilir ön bölge için.
6 6
1
Trendyolda 2li 220 tl var ama sahte midir gerçek olduğu anlamak gerekir.
K

Keskin

Üye
Arkadaşlar ön çizgimi korumak istiyorum yanlarım biraz açıldı ilerde dökülmeler artabilir diye erkenden önlem almak gerekir diye günlük 1 adet avodart + 5 mg biotin kullanıyorum. Önlerimdeki saçlar biraz ince biraz kalınlaştırmak şakakları kısmen doldurmayı amaçlıyorum. Önerebileceğiniz başarı oranı en tüksek tedavi nedir? Ön bölgede başarı sağlamak için tedaviye eklemem gereken ne önerirsiniz yani maximum ne yapılabilir ön bölge için.

L

lugano

Üye
dutasterid, minoxidil ve dermaroller ile başarı sağlanabilir hergün dutasterid kullanmanızdaki amac nedir bu arada? karaciğerinizi gereksiz yere yoruyorsunuz her gün kullanmak daha fazla katkı sağlamaz.

K

Keskin

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bilmiyorum ki kaç günde 1 alınmalı? Bide minox önlerde etki yapar mı genelde tepe için diyorlar?

R

Rossi

Üye
Avodart yarılanma süresi uzun olduğundan 1 tane ilacın etkisi 3 gün kadar vücudunda kalıyor. Her gün almak yerine 3 gün için 1 tane almalısın. Minoxidil saçları güçlendirir dutasterid dht önleyerek daha uzun süreli başarı sağlarsın.

K

Keskin

Üye
Teşekkürler yardımlarınız için..

K

Keskin

Üye
Arkadaşlar baktım minoxidil çok pahalanmış ona alternatif kullanabilecek bişey var mı ? Yani kesin onla fayda görcemi bilsem alcam ama propecia/proscar da olduğu gibi bi alternatifi olabileceğini düşündüm, var mı öyle bişey?

K

Kemal88

Üye
Trendyolda 2li 220 tl var ama sahte midir gerçek olduğu anlamak gerekir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
40
Çevrim içi ziyaretçiler
63
Toplam ziyaretçi
103

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt