Oceral Sprey Deri Mantar Spreyi Kullananlar

• Konuyu başlatan Heradam
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 495
  • Cevap 2

Oceral Sprey Deri Mantar Spreyi Kullananlar

1
Oceral %1 deri spreyi mantar rahatsızlığı için kullananlar var mı? Oceral deri spreyi hakkında çok fazla bilgim olmadığı için deri rahatsızlıklarım meydana geldi bu zaman içinde. aşırı yoğun tempo için de terleme meydana geliyor bazen aynı gün olmasda diğer gün banyo yapma durumum oluyor. Vucudumda sürekli terleme sonrası farklı kahve tonunda bebe pembesi tonunda renkler meydana geldi bende bu durumdan rahatsız olduğum için doktora gittim. Hekim bey çok terlediğin için banyo yapamadığın için o sende mantar rahatsızlığı meydana geliyor terleme sonra lütfen duş almanı öneriyorum dedi. Duş sonrası tedavi için bana Oceral sprey ile krem verdi terbisil krem bunları sürüyorum ve süreci anlatmak istedim. Arkadaşlar bu ütr mantar vakası yaşayan var mı? [ATTACH type="full"]2157[/ATTACH]
2 6
1
Son durum nedir? süreci bize anlatırmısınız?
H

Heradam

Üye
Oceral %1 deri spreyi mantar rahatsızlığı için kullananlar var mı? Oceral deri spreyi hakkında çok fazla bilgim olmadığı için deri rahatsızlıklarım meydana geldi bu zaman içinde. aşırı yoğun tempo için de terleme meydana geliyor bazen aynı gün olmasda diğer gün banyo yapma durumum oluyor. Vucudumda sürekli terleme sonrası farklı kahve tonunda bebe pembesi tonunda renkler meydana geldi bende bu durumdan rahatsız olduğum için doktora gittim. Hekim bey çok terlediğin için banyo yapamadığın için o sende mantar rahatsızlığı meydana geliyor terleme sonra lütfen duş almanı öneriyorum dedi. Duş sonrası tedavi için bana Oceral sprey ile krem verdi terbisil krem bunları sürüyorum ve süreci anlatmak istedim. Arkadaşlar bu ütr mantar vakası yaşayan var mı?

IMG_4923.JPG

N

Niko21

Üye
Mantar enfeksiyonlarının tedavisi genellikle antifungal ilaçlarla yapılır. Bu ilaçlar genellikle topikal (deriye uygulanan krem, losyon veya sprey) veya sistemik (ağızdan alınan tabletler) olarak kullanılır. Ancak, tedaviye başlamadan önce bir dermatologla görüşmek önemlidir. Dermatolog, doğru tanıyı koyacak ve size uygun tedavi seçeneklerini önerecektir.

Oceral Deri Spreyi hakkında bahsettiğiniz ürünü bilmediğim için, spesifik olarak bu ürünün mantar enfeksiyonlarının tedavisinde kullanılıp kullanılamayacağı hakkında yorum yapamam. Bu tür bir ürünü kullanmayı düşünüyorsanız, ürünün etiketini okuyarak ve bir sağlık uzmanına danışarak doğru kullanım yönergelerini ve etkilerini öğrenmeniz önemlidir.

E

edias

Üye
Son durum nedir? süreci bize anlatırmısınız?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
9
Çevrim içi ziyaretçiler
23
Toplam ziyaretçi
32
Robots
8

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt