Novalgin Ağrı Kesici Ne İşe Yarar?

• Konuyu başlatan lugano
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 683
  • Cevap 3

Novalgin Ağrı Kesici Ne İşe Yarar?

1
Arkadaşlar dün çok rahatsızlandım akşama doğru ve gece ateşim 38.7 dereceye çıktı boğazım yanış gibi yutkunamıyordum halsizlik ve baş ağrısı vardı doktora gittim boğaz enfeksiyonu ve gribal akut solunum rahatsızlığı olduğunu söyledi croxilex-bit 1000 mg antibiyotik birde ateş düşürücü ağrı kesici novalgin verdi. Antibiyotik ilacını içtim biraz iyi geldi ama kardeşim novalgini duyunca bu ilacı içme çok tehlikeleri dedi. Novalgin yerine parolmu 500 mg içsem iyi gelir mi sizce dünden beridir ateşim düşmüyor sesim baya kısıldı burun akıntısı da var. Novalgin ilacı için ne düşünüyorsunuz tehlikeli ilaç olduğunu duyan böyle bişey olduğunu bilen var mı. Yardımcı olursanız sevinirim.
3 6
1
Başımın ağrıdığı zaman ilk tercih ettiğim bir hap , kısa sürede baş ağrıma şifa oluyor etkisi baya fazla özellikle bu hapı yutkunurken zorlanıyorum nedenini bilmiyorum ve o an çok acımsı bir hal alıyor hızlı bir şekilde yutuyorum. Kullanan herkese Allah şifa versin
L

lugano

Üye
Arkadaşlar dün çok rahatsızlandım akşama doğru ve gece ateşim 38.7 dereceye çıktı boğazım yanış gibi yutkunamıyordum halsizlik ve baş ağrısı vardı doktora gittim boğaz enfeksiyonu ve gribal akut solunum rahatsızlığı olduğunu söyledi croxilex-bit 1000 mg antibiyotik birde ateş düşürücü ağrı kesici novalgin verdi. Antibiyotik ilacını içtim biraz iyi geldi ama kardeşim novalgini duyunca bu ilacı içme çok tehlikeleri dedi. Novalgin yerine parolmu 500 mg içsem iyi gelir mi sizce dünden beridir ateşim düşmüyor sesim baya kısıldı burun akıntısı da var. Novalgin ilacı için ne düşünüyorsunuz tehlikeli ilaç olduğunu duyan böyle bişey olduğunu bilen var mı. Yardımcı olursanız sevinirim.

Alperen

Alperen

Üye
Novalgin baş ağrım olduğu zaman ilk tercih ettiğim bir hap, vermidon da var ama ben genelde Novalgin yeşil box olanı kullanıyorum gayet etkili. Bir kaç ilim ve yazar sahibi baş ağrısı vucudun bazı yerlerinde oluşan rahatsızlığın beyni etkilemesi diyor. Aidin Salih kitabında baş ağrısında hemen ilaç almayın yazıyordu

M

My Precious

Üye
Taylot için ertesi gün iyileştiriyor

Mete

Mete

Üye
Başımın ağrıdığı zaman ilk tercih ettiğim bir hap , kısa sürede baş ağrıma şifa oluyor etkisi baya fazla özellikle bu hapı yutkunurken zorlanıyorum nedenini bilmiyorum ve o an çok acımsı bir hal alıyor hızlı bir şekilde yutuyorum. Kullanan herkese Allah şifa versin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
28
Çevrim içi ziyaretçiler
44
Toplam ziyaretçi
72
Robots
7

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt