R
Reaper
Üye
Nizoral şampuan ne için kullanılır, saç çıkarır mı, seboreik dermatite iyi gelir mi, saç derisinde kabuklanma, kepek önleyici saç derisi yağlanmasına iyi gelir mi? Nizoral şampuan içinde mantar öldürücü ketakonazol madde içerir saçta kepek mantar yağlanma seboreik dermatit tedavisi için kullanılan medikal bir şampuandır. Kullanımı dört hafta boyunca her 3-4 günde bir kullanılabilir. Saçtaki lepeklerin geri gelmesini önlemek için nizoral şampuanı haftada bir veya 2 haftada bir kullanılabilir. Her kullanım için, ıslak saç derisine az miktarda (yaklaşık 6 ml) şampuan uygulayın.
Nizoral şampuan saç sorununhz 4 hafta içinde düzelmediyse doktorunuza veya eczacınızla konuşun.
Nizoral Kepek Önleyici Şampuan sadece saç derisine uygulanmalı ve kepek tedavisi ve saç yağlanması önlenmesi için kullanılmalıdır.
Nizoral Kepek Şampuanı, kepek ve seboreik dermatit gibi kafa derisi durumlarının önlenmesi ve tedavisinde edilmesinde oldukça etkilidir.
Islak saç derisine az miktarda (yaklaşık 6 ml) şampuan uygulayın. Köpürtün ve kafa derisinde 3-5 dakika bekletin. İyice durulayın.
Nizoral şampuanı 6 aydır kullanıyorum saçlarımı haftada 2 defa yıkayıp 2. yıkamada 5 dakika bekleterek yıkıyorum. Dökülmeleri baya azalttı diyebilirim sizlerde kullanıyorsanız kullanıcı yorumlarınızı konudan paylaşabilirsiniz.
Nizoral şampuan kullanım şekli
Uygulaması bir miktar avucunuza dökün ve köpürtün ve kafa derisinde 2 kez 3-5 dakika yıkayıp bekletin. Sonrasına iyice durulayın.Nizoral şampuan saç sorununhz 4 hafta içinde düzelmediyse doktorunuza veya eczacınızla konuşun.
Nizoral Kepek Önleyici Şampuan sadece saç derisine uygulanmalı ve kepek tedavisi ve saç yağlanması önlenmesi için kullanılmalıdır.
Nizoral Kepek Şampuanı, kepek ve seboreik dermatit gibi kafa derisi durumlarının önlenmesi ve tedavisinde edilmesinde oldukça etkilidir.
Sedef hastalığını tedavi edermi?
Sedef hastalığında nizoral ürünlerini öneremeyiz. Kullanmadan önce lütfen Sağlık Uzmanınıza danışın.Islak saç derisine az miktarda (yaklaşık 6 ml) şampuan uygulayın. Köpürtün ve kafa derisinde 3-5 dakika bekletin. İyice durulayın.
Nizoral şampuan saç dökülmesi önlemede kullanılır mı?
Nizoral şampuan antiandrojenik etkiler gösteren saç sağlığını korumaya yönelik başarılı bir üründür. Genetik saç dökülmesini önlemek için kullanılabilir. İçerisindeki ketakonazol DHT hormonu azaltıcı etkisi bulunmaktadır. Aşırı saç derisi yağlanmasını önleyerek saçların sağlıklı büyümesine yardımcı olur. Haftada 2 defa saçları 2 kez 5 dakika bekleterek yıkamanız önerilir. Antiandrojen etkisi sahiptir kan dolaşımındaki serbest radikalleri yok eder. Saçların sağlıklı uzamasını sağlayıp güçlendirir.Nizoral şampuanı 6 aydır kullanıyorum saçlarımı haftada 2 defa yıkayıp 2. yıkamada 5 dakika bekleterek yıkıyorum. Dökülmeleri baya azalttı diyebilirim sizlerde kullanıyorsanız kullanıcı yorumlarınızı konudan paylaşabilirsiniz.