Soru Nizoral mı Ketoral şampuan mı hangisi daha iyi?

• Konuyu başlatan omerkoc
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 213
  • Cevap 4

Nizoral mı Ketoral şampuan mı hangisi daha iyi?

1
Selamlar arkadaşlar, son zamanlarda saç derimle ilgili bazı sorunlar yaşamaya başladım. Özellikle kepek problemi, saç derisi iltihaplanması ve yağlanma gibi durumlarla baş etmekte zorlanıyorum. Bu problemleri hafifletmek için etkili bir şampuan arayışına girdim ve karşıma bu iki şampuan çıkıyor nizoral ve ketoral şampuanlar. Her iki şampuanın da aktif bileşeni ketokonazol, yani mantar kaynaklı enfeksiyonlara ve saç derisi sorunlarına karşı etkili oldukları söyleniyor. Nizoral'ın daha popüler olduğunu ve kepek problemini hızlı bir şekilde çözdüğünü duydum. Diğer yandan, Ketoral'ın da benzer şekilde etkili olduğu, özellikle seboreik dermatit gibi durumlar için reçete edildiği bilgisine sahibim. Ayrıca, bu şampuanların saç dökülmesini de azaltabileceği belirtiliyor. Kullanıcı yorumlarına baktığımda, iki şampuanın da olumlu geri dönüşler aldığını görüyorum. Ancak, uzun vadede hangisinin daha iyi sonuç verdiği konusunda kafam biraz karışık. Saç dökülmesi problemim de olduğundan, doğru seçimi yapmak benim için önemli. Aranızda bu şampuanlardan birini kullanmış olan veya ikisini de deneyimlemiş olan var mı? Hangisi sizce kepek, saç derisi iltihaplanması ve yağlanma sorunlarını daha iyi çözüyor? Ayrıca, saç dökülmesi üzerinde herhangi bir etkisini gözlemlediniz mi? Kullanmadan önce nelere dikkat etmem gerektiği hakkında bilgi veya önerileriniz varsa çok sevinirim.
4 6
1
İkiside aynı şampuan sadece fiyat ve boyut farkı var ketoral 100 ml fiyat olarak daha uygun.
O

omerkoc

Üye
Selamlar arkadaşlar, son zamanlarda saç derimle ilgili bazı sorunlar yaşamaya başladım. Özellikle kepek problemi, saç derisi iltihaplanması ve yağlanma gibi durumlarla baş etmekte zorlanıyorum. Bu problemleri hafifletmek için etkili bir şampuan arayışına girdim ve karşıma bu iki şampuan çıkıyor nizoral ve ketoral şampuanlar.

Her iki şampuanın da aktif bileşeni ketokonazol, yani mantar kaynaklı enfeksiyonlara ve saç derisi sorunlarına karşı etkili oldukları söyleniyor. Nizoral'ın daha popüler olduğunu ve kepek problemini hızlı bir şekilde çözdüğünü duydum. Diğer yandan, Ketoral'ın da benzer şekilde etkili olduğu, özellikle seboreik dermatit gibi durumlar için reçete edildiği bilgisine sahibim. Ayrıca, bu şampuanların saç dökülmesini de azaltabileceği belirtiliyor.

Kullanıcı yorumlarına baktığımda, iki şampuanın da olumlu geri dönüşler aldığını görüyorum. Ancak, uzun vadede hangisinin daha iyi sonuç verdiği konusunda kafam biraz karışık. Saç dökülmesi problemim de olduğundan, doğru seçimi yapmak benim için önemli.

Aranızda bu şampuanlardan birini kullanmış olan veya ikisini de deneyimlemiş olan var mı? Hangisi sizce kepek, saç derisi iltihaplanması ve yağlanma sorunlarını daha iyi çözüyor? Ayrıca, saç dökülmesi üzerinde herhangi bir etkisini gözlemlediniz mi? Kullanmadan önce nelere dikkat etmem gerektiği hakkında bilgi veya önerileriniz varsa çok sevinirim.

B

Bozkurt

Üye
Nizoral kullanıyorum ve işe yarıyor ancak saç çıkarmasını beklemiyorum.

emeklikel

emeklikel

Üye
Nizoral saçların yeniden uzaması sağlamaz. Muhtemelen saç derisi iltihabı, yağ, kepek ve mikrop nedeniyle oluşan saç dökülmenizi kontrol eder.

Y

Yusuf05

Üye
Nizoral şampuan saçlardaki saç derisinde gözle görülen veya görülmeyen hastalıkları bir nebze temizlemeye yarar

L

lugano

Üye
İkiside aynı şampuan sadece fiyat ve boyut farkı var ketoral 100 ml fiyat olarak daha uygun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 183
Tarih: Çarşamba, 19 Şubat 2025
En Çok Çevrimiçi 245
Tarih: Çarşamba, 19 Şubat 2025

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
40
Çevrim içi ziyaretçiler
66
Toplam ziyaretçi
106

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt