Neo hair saç ekimi 4000 greft Fue

Neo hair saç ekimi 4000 greft Fue

1
neo hair saç ekim merkezinde 4000 greft fue olarak saç ekimi operasyonum gerçekleşti. Saç ekimi öncesi fotoğrafım ve saç ekimi sonrası fotoğraflarımı ekliyorum Ortalama 10 gün önce Acıbadem hastanesinde saç dikimi gerçekleşti. Sevgili arkadaşlar saç ekimi sürecimdem memnun kaldım saç ekimi nasıl olmuş nelere dikkat etmeliyim.
3 6
1
Eser aydoğdu saç ekim merkezi ile aynı yer mi burası?
I

ince

Üye
neo hair saç ekim merkezinde 4000 greft fue olarak saç ekimi operasyonum gerçekleşti. Saç ekimi öncesi fotoğrafım ve saç ekimi sonrası fotoğraflarımı ekliyorum Ortalama 10 gün önce Acıbadem hastanesinde saç dikimi gerçekleşti. Sevgili arkadaşlar saç ekimi sürecimdem memnun kaldım saç ekimi nasıl olmuş nelere dikkat etmeliyim.

Ekli dosyalar

• neohair saç ekimi.jpg
    neohair saç ekimi.jpg
    471 KB · Gösterim: 192
  • saç ekimi neohair plus.jpg
    saç ekimi neohair plus.jpg
    473.3 KB · Gösterim: 79
  • saç ekimi neohair.jpg
    saç ekimi neohair.jpg
    430.7 KB · Gösterim: 79
  • saç ekimi sonuçları neohair.jpg
    saç ekimi sonuçları neohair.jpg
    348.5 KB · Gösterim: 74
  • 4000 kök saç ekimi.jpg
    4000 kök saç ekimi.jpg
    362.9 KB · Gösterim: 83
@

@ron

Üye
Saç ekimi çok iyi görünüyor, prp yaptıracakmısınız veya gıda takviyesi almanızı saç ekim merkezi önerdi mi?

life

life

Üye
Saç ekiminiz hayırlı olsun sizin sonuç ne durumda?

L

Levent

Üye
Eser aydoğdu saç ekim merkezi ile aynı yer mi burası?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
0
Çevrim içi ziyaretçiler
2
Toplam ziyaretçi
2

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt