Ne yapmalıyım yardım edin lütfen

• Konuyu başlatan omerkoc
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 702
  • Cevap 5

Ne yapmalıyım yardım edin lütfen

1
Arkadaşlar 25 yaşındayım, ortalama 2,3 senedir saçlarım çok döküldü. Baba tarafında kellik var genetik olduğunu düşünüyorum dökülmenin. Ne yapmalıyım hiç bir fikrim yok pazartesi günü doktora gideceğim. ne yapmam ne kullanmam gerektiği hakkında yorumlarınızı tavsiyelerinizi bekliyorum psikolojik olarak çok kafama takıyorum. fin kullanmak konusunda tereddütlüyüm yan etkilerinden ötürü ve saç ektirmeyide düşünebilirim ama erken mi sizce saç ektirmek için?
5 6
1
[QUOTE="lastmorn, post: 7473, member: 4"] Genel seyrelme var minoxil ve estradiol losyonları 1 sene sabah akşam kullanman gerekli estradiol hormonal dökülmeyi önler minoxil dökülenleri geri çıkarır günde 5 mg biotin vitaminide kullanman iyi olur. Bu tedaviyle iyi bir sonuç alabilirsin. [/QUOTE] Böyle seyreklikler tamamen kel kalmadigin sürece medikal tedaviler ile iyi bir hale getirilebilir mi finasterid procapil vb.
O

omerkoc

Üye
Arkadaşlar 25 yaşındayım, ortalama 2,3 senedir saçlarım çok döküldü. Baba tarafında kellik var genetik olduğunu düşünüyorum dökülmenin. Ne yapmalıyım hiç bir fikrim yok pazartesi günü doktora gideceğim. ne yapmam ne kullanmam gerektiği hakkında yorumlarınızı tavsiyelerinizi bekliyorum psikolojik olarak çok kafama takıyorum. fin kullanmak konusunda tereddütlüyüm yan etkilerinden ötürü ve saç ektirmeyide düşünebilirim ama erken mi sizce saç ektirmek için?

Ekli dosyalar

• IMG_6373.jpeg
    IMG_6373.jpeg
    788.5 KB · Gösterim: 97
  • IMG_6370.jpeg
    IMG_6370.jpeg
    806.5 KB · Gösterim: 89
  • IMG_6369.jpeg
    IMG_6369.jpeg
    1.8 MB · Gösterim: 83
  • IMG_6361.jpeg
    IMG_6361.jpeg
    2 MB · Gösterim: 77
  • IMG_6355.jpeg
    IMG_6355.jpeg
    1.8 MB · Gösterim: 89
  • IMG_6353.jpeg
    IMG_6353.jpeg
    1.8 MB · Gösterim: 110
L

lastmorn

Üye
Genel seyrelme var minoxil ve estradiol losyonları 1 sene sabah akşam kullanman gerekli estradiol hormonal dökülmeyi önler minoxil dökülenleri geri çıkarır günde 5 mg biotin vitaminide kullanman iyi olur. Bu tedaviyle iyi bir sonuç alabilirsin.

Mineral

Mineral

Üye
Genel bir seyrelme varbu devam ediyor şimdiki durumunuz nasıl ?

A

Ayaz

Üye
İlaç kullandınız mı daha önce?

B

berke_gungorr

Üye
Vertex açıklığın benimle aynı 25 yaşında vertexin açıldıysa genetik saç dokulmesi olması çok yüksek ihtimal önce güzel bir hastaneye gidip demir çinko magnezyum biotin feritin, B12 tiroid gibi değerlerine baktırmak eğer eksik varsa bunları tamamlamak gerekiyor eğer her şey yolundaysa beklemeni önermem çoğu insan sana bekle bekle diyecek ama şunu unutma bu yaşında saçın olmayacaksa 40 yaşında hiç olmasın. Ektir ve hayatına bak hayatı olağan sürecine bırak ilerde saçın dokulmeye devam etse bile kel kalmanı önleyeceksin.

B

berke_gungorr

Üye
Genel seyrelme var minoxil ve estradiol losyonları 1 sene sabah akşam kullanman gerekli estradiol hormonal dökülmeyi önler minoxil dökülenleri geri çıkarır günde 5 mg biotin vitaminide kullanman iyi olur. Bu tedaviyle iyi bir sonuç alabilirsin.
Böyle seyreklikler tamamen kel kalmadigin sürece medikal tedaviler ile iyi bir hale getirilebilir mi finasterid procapil vb.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
0
Çevrim içi ziyaretçiler
1
Toplam ziyaretçi
1

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt