Soru Nadixa krem sivilce izlerine iyi gelir mi?

• Konuyu başlatan Wilpur
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 229
  • Cevap 1

Nadixa krem sivilce izlerine iyi gelir mi?

1
Merhaba arkadaşlar, son 3 aydır yüzümde çıkan sivilceler ciddi anlamda iz bırakmaya başladı. Sivilcelerden kurtuluyorum ama geriye kalan koyu izler beni rahatsız ediyor. Bu izlerin daha hızlı bir şekilde geçmesini sağlamak için etkili bir ürün arayışındayım. Nadixa krem hakkında olumlu yorumlar duydum, özellikle sivilceleri kurutma konusunda başarılı olduğu söyleniyor. Ancak, merak ettiğim şey Nadixa kremin sivilce izlerine karşı da etkili olup olmadığı. Bu kremi kullanarak sivilce izlerinden kurtulan var mı? İzlerin rengini açmada veya tamamen geçirmede nasıl bir sonuç elde ettiniz? Deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
1 6
1
Nadixa krem antibiyotik etkili bir krem leke geçirme özelliği pek yok sadece kurutur izleri yok etmek için tretin, acnelyse ve imex kremden birini kullan.
W

Wilpur

Üye
Merhaba arkadaşlar, son 3 aydır yüzümde çıkan sivilceler ciddi anlamda iz bırakmaya başladı. Sivilcelerden kurtuluyorum ama geriye kalan koyu izler beni rahatsız ediyor. Bu izlerin daha hızlı bir şekilde geçmesini sağlamak için etkili bir ürün arayışındayım. Nadixa krem hakkında olumlu yorumlar duydum, özellikle sivilceleri kurutma konusunda başarılı olduğu söyleniyor.

Ancak, merak ettiğim şey Nadixa kremin sivilce izlerine karşı da etkili olup olmadığı. Bu kremi kullanarak sivilce izlerinden kurtulan var mı? İzlerin rengini açmada veya tamamen geçirmede nasıl bir sonuç elde ettiniz? Deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

A

Alcapone

Üye
Nadixa krem antibiyotik etkili bir krem leke geçirme özelliği pek yok sadece kurutur izleri yok etmek için tretin, acnelyse ve imex kremden birini kullan.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 851
Tarih: Cuma, 31 Ekim 2025
En Çok Çevrimiçi 891
Tarih: Cuma, 31 Ekim 2025

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
0
Çevrim içi ziyaretçiler
9
Toplam ziyaretçi
9

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt