Nadixa krem kullananlar memnun mu?

• Konuyu başlatan simell
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 809
  • Cevap 3

Nadixa krem kullananlar memnun mu?

1
Merhaba arkadaşlar, yüzümde son zamanlarda irili ufaklı çok sayıda sivilce çıkmaya başladı ve bu durum beni gerçekten rahatsız ediyor. Özellikle bu sivilceler geçtikten sonra yüzümde koyu izler kalıyor ve cildimin görünümü bozuluyor. Şu an Azelderm krem kullanıyorum, ama krem kuruduğunda iz bırakıyormuş gibi hissediyorum. Bu yüzden sivilce tedavisinde daha etkili bir çözüm arayışına girdim. Araştırmalarım sırasında nadixa krem hakkında olumlu yorumlara rastladım. Nadixa'nın antibiyotik özellikleriyle sivilceleri hızlıca kuruttuğu ve ciltteki iltihabı azalttığı söyleniyor. Ancak bu kremi kullananların gerçekten memnun kalıp kalmadığını ve uzun vadede herhangi bir yan etki yaşayıp yaşamadıklarını merak ediyorum. Azelderm kremi bir süredir kullanıyorum, ama bahsettiğim gibi koyu izler bırakma eğiliminde. Nadixa kremi kullanarak bu sorunla daha iyi başa çıkabilir miyim? Nadixa'yı kullanan arkadaşlar varsa, tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz? Yorumlarınız benim için gerçekten çok değerli olacak.
3 6
1
Geceleri azelderm kremi sürüp beklet sivilce kuruduktan sonra akşamları nadixa kremi uygula eğer geçmezse nadixa yerine tretin krem mercimek tanesi kadar lekelerin olduğu bölgelere sürüp yay. En az 3 saat kadar bekesin sabahta yüzünü yıkarsın.
S

simell

Üye
Merhaba arkadaşlar, yüzümde son zamanlarda irili ufaklı çok sayıda sivilce çıkmaya başladı ve bu durum beni gerçekten rahatsız ediyor. Özellikle bu sivilceler geçtikten sonra yüzümde koyu izler kalıyor ve cildimin görünümü bozuluyor. Şu an Azelderm krem kullanıyorum, ama krem kuruduğunda iz bırakıyormuş gibi hissediyorum. Bu yüzden sivilce tedavisinde daha etkili bir çözüm arayışına girdim.

Araştırmalarım sırasında nadixa krem hakkında olumlu yorumlara rastladım. Nadixa'nın antibiyotik özellikleriyle sivilceleri hızlıca kuruttuğu ve ciltteki iltihabı azalttığı söyleniyor. Ancak bu kremi kullananların gerçekten memnun kalıp kalmadığını ve uzun vadede herhangi bir yan etki yaşayıp yaşamadıklarını merak ediyorum.

Azelderm kremi bir süredir kullanıyorum, ama bahsettiğim gibi koyu izler bırakma eğiliminde. Nadixa kremi kullanarak bu sorunla daha iyi başa çıkabilir miyim? Nadixa'yı kullanan arkadaşlar varsa, tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz?

Yorumlarınız benim için gerçekten çok değerli olacak.

D

Dilek

Üye
arkadaşlar sivilceler için cilt doktoruna gittim ve bana bu kremi verdi kullananlar sonuçlarını yazabilir mi?

H

Hairos

Üye
Nadixa kremi patlattığım sivilceden kalan çukuru dolduracak şekilde sürüyorum ertesi gün orayı yenilemiş oluyor iz falan da kalmıyor. Sivilce için kullanıp da memnun kalmayan varsa bir de böyle deneyebilir.

G

Gizem

Üye
Geceleri azelderm kremi sürüp beklet sivilce kuruduktan sonra akşamları nadixa kremi uygula eğer geçmezse nadixa yerine tretin krem mercimek tanesi kadar lekelerin olduğu bölgelere sürüp yay. En az 3 saat kadar bekesin sabahta yüzünü yıkarsın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
40
Çevrim içi ziyaretçiler
64
Toplam ziyaretçi
104

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt