Mustela Şampuan Kullananlar Yorumları

• Konuyu başlatan mertkann
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 437
  • Cevap 2

Mustela Şampuan Kullananlar Yorumları

1
Merhabalar 2 yaşında oğlum için doğal içeriği olan bir göz yakmayan bir şampuan arıyorum. Araştırmalar yaptığımda mustela bebek şampuanı önermişlerdi, ama earth friendly baby diye de bir ürün varmış organik sertifikalı bana fiyat olarak da daha uygun geldi ama çevremde hiç kullanan göremedim. Mustela yada earth friendly baby şampuan kullanan anneler var mı ya da bilgisi olan? Sizden yardım bekliyorum tecrübeli anneler şimdiden teşekkürler.
2 6
1
Sebamed bebek şampuanı nasıl kullananlar var mı?
M

mertkann

Üye
Merhabalar 2 yaşında oğlum için doğal içeriği olan bir göz yakmayan bir şampuan arıyorum. Araştırmalar yaptığımda mustela bebek şampuanı önermişlerdi, ama earth friendly baby diye de bir ürün varmış organik sertifikalı bana fiyat olarak da daha uygun geldi ama çevremde hiç kullanan göremedim. Mustela yada earth friendly baby şampuan kullanan anneler var mı ya da bilgisi olan? Sizden yardım bekliyorum tecrübeli anneler şimdiden teşekkürler.

E

Erdem

Üye
bende dogumdan ıtıbaren hep mustela şampuan kullandım özellikle ilk doğduğunda konak oluşumunu engelleyen köpük bır şampuanı vardı onu bulursan ala derim özellıkle önerebilirim. Yazdığın diğer markayı hiç duymadım.

Shady

Shady

Üye
Sebamed bebek şampuanı nasıl kullananlar var mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
34
Çevrim içi ziyaretçiler
55
Toplam ziyaretçi
89

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt