Saç Ekimi Murat Makasçı 6300 greft saç ekimi nasıl olur?

• Konuyu başlatan Wolter
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 513
  • Cevap 2

Murat Makasçı 6300 greft saç ekimi nasıl olur?

1
Selamünaleyküm arkadaşlar, 6300 greft saç ekimi yaptırmayı düşünüyorum ve Murat Makasçı hakkında bilgi edinmek istiyorum. Bu kadar yüksek sayıda greft ekimi nasıl sonuç veriyor? Murat Makasçı'yı tercih edenler, operasyon süreci, sonuçlar ve genel memnuniyet hakkında tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz? Önerilerinizi yorumlarınızı bekliyorum.
2 6
1
Facebook grubunda saç ekimi örnekleri var bakabilirsin, bu forumdada saç ekimi resimleri mevut öncesi sonrası bulursam link eklerim
W

Wolter

Üye
Selamünaleyküm arkadaşlar, 6300 greft saç ekimi yaptırmayı düşünüyorum ve Murat Makasçı hakkında bilgi edinmek istiyorum. Bu kadar yüksek sayıda greft ekimi nasıl sonuç veriyor? Murat Makasçı'yı tercih edenler, operasyon süreci, sonuçlar ve genel memnuniyet hakkında tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz? Önerilerinizi yorumlarınızı bekliyorum.

A

Alcapone

Üye
O say da ekim yapılır mı yapılır ancak bir tutmazsa istediğin gibi olmazsa sıkıntılı günler seni bekliyor demektir

life

life

Üye
Facebook grubunda saç ekimi örnekleri var bakabilirsin, bu forumdada saç ekimi resimleri mevut öncesi sonrası bulursam link eklerim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 851
Tarih: Cuma, 31 Ekim 2025
En Çok Çevrimiçi 891
Tarih: Cuma, 31 Ekim 2025

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
28
Çevrim içi ziyaretçiler
53
Toplam ziyaretçi
81

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt