Morfose Keratinli Şampuan Kullananlar Yorumları

• Konuyu başlatan Afrasze
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 215
  • Cevap 0

Morfose Keratinli Şampuan Kullananlar Yorumları

1
Morfose keratinli şampuan ürünün saç kremi gibi olmayıp özellikle taranması için köpürmediğini söyleyen kullanıcılar mevcut ve parlaklık konusunda da oldukça iyi olan keratin içeren şampuan kokusu konusunda da güzel puanlamalar almış ve tam bir fiyat performans ürünü olarak söylenmekte. Kullanan kişiler şampuanla birlikte kremini de kullanmanın çok fazla etkisi olduğunu söylediler ve krem kütlü olarak büyük hemen bitmediğini söylüyorlar saç dökülmelerine karşıda oldukça etkisi olduğunu kullanıcıların ağzından duymuş bulundum. Arkadaşlar sizlere de sormak istedim bu ürünü kullananlar var mı memnun kaldınız mı yorumlarını tecrübelerini paylaşabilir mi?
0 6
1
Morfose keratinli şampuan ürünün saç kremi gibi olmayıp özellikle taranması için köpürmediğini söyleyen kullanıcılar mevcut ve parlaklık konusunda da oldukça iyi olan keratin içeren şampuan kokusu konusunda da güzel puanlamalar almış ve tam bir fiyat performans ürünü olarak söylenmekte. Kullanan kişiler şampuanla birlikte kremini de kullanmanın çok fazla etkisi olduğunu söylediler ve krem kütlü olarak büyük hemen bitmediğini söylüyorlar saç dökülmelerine karşıda oldukça etkisi olduğunu kullanıcıların ağzından duymuş bulundum. Arkadaşlar sizlere de sormak istedim bu ürünü kullananlar var mı memnun kaldınız mı yorumlarını tecrübelerini paylaşabilir mi?
A

Afrasze

Üye
Morfose keratinli şampuan ürünün saç kremi gibi olmayıp özellikle taranması için köpürmediğini söyleyen kullanıcılar mevcut ve parlaklık konusunda da oldukça iyi olan keratin içeren şampuan kokusu konusunda da güzel puanlamalar almış ve tam bir fiyat performans ürünü olarak söylenmekte. Kullanan kişiler şampuanla birlikte kremini de kullanmanın çok fazla etkisi olduğunu söylediler ve krem kütlü olarak büyük hemen bitmediğini söylüyorlar saç dökülmelerine karşıda oldukça etkisi olduğunu kullanıcıların ağzından duymuş bulundum.

Arkadaşlar sizlere de sormak istedim bu ürünü kullananlar var mı memnun kaldınız mı yorumlarını tecrübelerini paylaşabilir mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
34
Çevrim içi ziyaretçiler
60
Toplam ziyaretçi
94
Robots
12

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt