Soru Miracle Losyon Kullananlar Saç Çıkarıyor mu?

• Konuyu başlatan Chrisis
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 917
  • Cevap 7

Miracle Losyon Kullananlar Saç Çıkarıyor mu?

1
Selamlar bir zamanlar saç dökülmesini önlemek için büyük umutlar bağlanan miracle losyonu kullanan arkadaşlar var mı bende 2 kutu aldactone, 1 kutu diane 35 ve 1 tanede decort ampülü elseve losyon içine karıştırıp 6 ay kullanmıştım etkisi olmayınca bırakıp oral finasa geçtim. Şuan acaba finasterid dışında bir şey eklemek istiyorum minox kullanmaya tamamen karşıyım miracle losyon bir aralar dilden düşmüyordu şuan görmüyorum pek kullanan var mı zix losyonda aklımda ne dersiniz?
7 6
1
[USER=261]@White[/USER], bende 8 ay kada bir umutla kullandım saç çıkarmadı dökülmeyi bile önlemesi antiandrojen losyonlar erkili olmuyor oral kullanmak gerekiyor
C

Chrisis

Üye
Selamlar bir zamanlar saç dökülmesini önlemek için büyük umutlar bağlanan miracle losyonu kullanan arkadaşlar var mı bende 2 kutu aldactone, 1 kutu diane 35 ve 1 tanede decort ampülü elseve losyon içine karıştırıp 6 ay kullanmıştım etkisi olmayınca bırakıp oral finasa geçtim. Şuan acaba finasterid dışında bir şey eklemek istiyorum minox kullanmaya tamamen karşıyım miracle losyon bir aralar dilden düşmüyordu şuan görmüyorum pek kullanan var mı zix losyonda aklımda ne dersiniz?

J

Josepth

Üye
Minoxidil zararlı kardeşim saçları hem çok döküyor sonrada döngüsünü bozuyor hair forte sprey kullanabilirsin

A

Analist

Üye
ben kullanmıştım faydasını gördüm sadece aldactone ve diane 35 ile tekrar başlamayı düşünüyorum oral proscar ile birlikte daha çok faydasını görebilirim

L

lastmorn

Üye
Bu losyonda önemli bişey yokki saç çıkaracak etkide bir içeriğe sahip değil

W

White

Üye
Bu losyonu kullananlar saç çıkışı yaşayan var mı?

A

Alcapone

Üye
Hayır hocam saçları çıkıpta genetik dökülmesi olan varsa bence koruyamaz mümkün değil.

H

Hairos

Üye
@White, bende 8 ay kada bir umutla kullandım saç çıkarmadı dökülmeyi bile önlemesi antiandrojen losyonlar erkili olmuyor oral kullanmak gerekiyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
0
Çevrim içi ziyaretçiler
4
Toplam ziyaretçi
4

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt