Soru Miracle losyon kullanan bayanlar var mı?

• Konuyu başlatan yssm
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 383
  • Cevap 3

Miracle losyon kullanan bayanlar var mı?

1
Merhaba arkadaşlar ev yapımı miracle losyonu kullanan bayanlar var mı forumda nasıl hazırlayıp kullanıyorsunuz dökülmeleri önlüyor mu, losyonu hazırlarken içine kattığımız loreal arginine x3 losyon, diane 35, aldactone ve decort ampül karışımı losyon gerçekten saçlar için yararlı mı en azından saç dökülmesini durdurur mu? Saç çıkışı yaptığını gören, saçlarını gürleştirdiğini gören bayan arkadaşlar yorumlarını yazabilir mi? Kullanan veya daha önce kullanmış bayanlar bilgilendirebilirler mi lütfen?
3 6
1
Bayanların cildi daha geçirgen olduğundan losyon hızlı etkili olur
Y

yssm

Üye
Merhaba arkadaşlar ev yapımı miracle losyonu kullanan bayanlar var mı forumda nasıl hazırlayıp kullanıyorsunuz dökülmeleri önlüyor mu, losyonu hazırlarken içine kattığımız loreal arginine x3 losyon, diane 35, aldactone ve decort ampül karışımı losyon gerçekten saçlar için yararlı mı en azından saç dökülmesini durdurur mu? Saç çıkışı yaptığını gören, saçlarını gürleştirdiğini gören bayan arkadaşlar yorumlarını yazabilir mi? Kullanan veya daha önce kullanmış bayanlar bilgilendirebilirler mi lütfen?

N

Nur

Üye
ben de bugün hazırlamak için otacı saç toniği aldım ama içine ilaçları koymaya biraz çekiniyorum acaba bi yan etkisi falan olur mu diye tek başına kullansam acaba saçlarıma iyi gelir mi?

S

simell

Üye
Kesinlikle yan etki yapmıyor zaten deriden sürüyoruz forumda garnier ile hazırlamış bazı arkadaşlar ama ben elseve ile hazırladım. Şunu belirteyim yağlanma yok oldu ve dökülmem durdu gelişmeleri yazarım.

Z

Zeynep

Üye
Bayanların cildi daha geçirgen olduğundan losyon hızlı etkili olur

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
0
Çevrim içi ziyaretçiler
1
Toplam ziyaretçi
1
Robots
7

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt