Miracle losyon işe yarıyor mu?

• Konuyu başlatan Cheesy
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 393
  • Cevap 2

Miracle losyon işe yarıyor mu?

1
Miracle losyon kullanıp saç çıkaran var mı ben önceki yıllarda 6 ay düzenli olarak kullandım ama hiç saç çıkışı, dökülmeyi önlediğini görmedim elseve arrginin losyon içine 1 kutu diane 35, 2 kutu Aldactone ve 2 ampül dekort katmıştım saç çıkaracağını düşünüyordum ancak faydası olmadı hatta tüylenme bile yapmadı aranızda kullanıp gerçekten saç çıkardığını işe yaradığını gören var mı? Eğer dökülmeleri önlüyorsa tekrardan yapacam bu sefer etil alkol ve dmso ile hazırlayacam. Yorumlarınızı bekliyorum.
2 6
1
İşe yaramaz bence çok kullanan oldu ama hala hepsinin saçı dökülmeye devam ediyor başka şeyler arayışındalar
C

Cheesy

Üye
Miracle losyon kullanıp saç çıkaran var mı ben önceki yıllarda 6 ay düzenli olarak kullandım ama hiç saç çıkışı, dökülmeyi önlediğini görmedim elseve arrginin losyon içine 1 kutu diane 35, 2 kutu Aldactone ve 2 ampül dekort katmıştım saç çıkaracağını düşünüyordum ancak faydası olmadı hatta tüylenme bile yapmadı aranızda kullanıp gerçekten saç çıkardığını işe yaradığını gören var mı? Eğer dökülmeleri önlüyorsa tekrardan yapacam bu sefer etil alkol ve dmso ile hazırlayacam. Yorumlarınızı bekliyorum.

K

Koray

Üye
Saç dökülmesini önlüyor diyen bir çok kişi var ama hala finasterid ve minoxidil kullanıyorlar kesin bir çözüm değil

N

NoBald

Üye
İşe yaramaz bence çok kullanan oldu ama hala hepsinin saçı dökülmeye devam ediyor başka şeyler arayışındalar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
0
Çevrim içi ziyaretçiler
3
Toplam ziyaretçi
3

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt