Minoxile dutasterid atıp kullananlar buraya

• Konuyu başlatan Onex
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 608
  • Cevap 3

Minoxile dutasterid atıp kullananlar buraya

1
[USER=31]@Salvador[/USER], dutasterid kaç tane ve nasıl katıyorsunuz içine
3 6
1
Ben kullanıyorum arkadaşlar faydasını görmeye başladım kesinlikle saç çıkarıyor ve dökülmeyi engelliyor saçları kalınlaştırıyor 3 ayın sonunda etkisini görebiliyorsunuz. Çevremdeki arkadaşlarımda farkettiler saçlarımın gürleştiğini, yanlız sürekli kullanmalısınız kesinlikle eczane dışında şahıslardan minoxidil denen sahte ilaçlardan satın almayın piyasada çok fazla sahte minoxidil satılıyor
lusyus

lusyus

Üye
@Salvador, dutasterid kaç tane ve nasıl katıyorsunuz içine

O

Onex

Üye
Daha önceden forumlarda bir kaç kişi kullanmış çok güzel sonuçlar almış ve yan etkide görmemişler minoxun içine dutasterid atmak işe yarıyor mu? Kaç tane avodart atacaz nasıl içine katmamız gerekiyor aramızda kullananlar yorum yapabilir mi bende bu tedaviyi kullanmayı düşünüyorum bu şekil kullanmak sizce nasıl olur.

L

lugano

Üye
Minoxun etkisidir dutas topikal olarak emilim dozajı düşük kalır

S

Salvador

Üye
Ben kullanıyorum arkadaşlar faydasını görmeye başladım kesinlikle saç çıkarıyor ve dökülmeyi engelliyor saçları kalınlaştırıyor 3 ayın sonunda etkisini görebiliyorsunuz. Çevremdeki arkadaşlarımda farkettiler saçlarımın gürleştiğini, yanlız sürekli kullanmalısınız kesinlikle eczane dışında şahıslardan minoxidil denen sahte ilaçlardan satın almayın piyasada çok fazla sahte minoxidil satılıyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
34
Çevrim içi ziyaretçiler
60
Toplam ziyaretçi
94

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt