Minoxil ve xpecia tablet kullanımı

• Konuyu başlatan Emrein
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 529
  • Cevap 1

Minoxil ve xpecia tablet kullanımı

1
Merhabalar forumda yeniyim yaşım 23 erkek tipi dökülmem var minoxil kullanmaya başlayacam ancak tam kesin bilgim yok hakkında çok fazla bilgi kirliliği var gibi yardımcı olur musunuz, vertexte saçlarım var sorunum şakaklarda açılma var minoxil işe yarar mı gerçekten önlerimdeki dökülmeleri durdursun yeter ben için şimdilik minoxil başlamak istiyorum nasıl kullanmam gerekiyor yan etkilerini, yararlarını, zararlarını söylerseniz ona göre kullncam bunla beraber xpecia tablet vitamin desteği almak istiyorum bana önerileriniz nedir dostlarım?
1 6
1
Günde 1 kez minoxil uygula bir kez de yemekten sonra xpecia tablet al minoxil bazen kalp çarpıntısı, kıllanma, yüz şişmesi yapabiliyor ama çok nadir, xpecia yan etkisi olmuyor
E

Emrein

Üye
Merhabalar forumda yeniyim yaşım 23 erkek tipi dökülmem var minoxil kullanmaya başlayacam ancak tam kesin bilgim yok hakkında çok fazla bilgi kirliliği var gibi yardımcı olur musunuz, vertexte saçlarım var sorunum şakaklarda açılma var minoxil işe yarar mı gerçekten önlerimdeki dökülmeleri durdursun yeter ben için şimdilik minoxil başlamak istiyorum nasıl kullanmam gerekiyor yan etkilerini, yararlarını, zararlarını söylerseniz ona göre kullncam bunla beraber xpecia tablet vitamin desteği almak istiyorum bana önerileriniz nedir dostlarım?

Filozof

Filozof

Üye
Günde 1 kez minoxil uygula bir kez de yemekten sonra xpecia tablet al minoxil bazen kalp çarpıntısı, kıllanma, yüz şişmesi yapabiliyor ama çok nadir, xpecia yan etkisi olmuyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
40
Çevrim içi ziyaretçiler
64
Toplam ziyaretçi
104
Robots
5

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt