Soru Minoxil sonrası procapil spreye geçen var mı?

• Konuyu başlatan tiger
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 41
  • Cevap 3

Minoxil sonrası procapil spreye geçen var mı?

1
Merhaba arkadaşlar, minoxil kullanmayı bıraktıktan sonra procapil'e geçmeyi düşünüyorum çünkü minoxil artık etki etmemeye başladı. Bir senedir kullanıyorum saçlarda zaten biraz gerileme var. Minoxidil, saç dökülmesini yavaşlatmada ve saç büyümesini teşvik etmede etkili bir çözüm. Ancak sürekli kullanım gerektirdiği için birçok kişi uzun vadede farklı alternatifler arayabiliyor. Aranızda minoxili bırakıp procapil içeren sprey özellikle %5 olanları kullanıp saçlarını güçlendiren var mı?
3 6
1
Ben 8 ay minoxil kullandım daha etkili olur diye procapil sprey kullanmaya geçtim başlayalı 42 gün oldu saçlar dökülmeye başladı sanırım pek etkisi yok 3 ay kullancam eğer dökülmeler artarsa tekrar
T

tiger

Üye
Merhaba arkadaşlar, minoxil kullanmayı bıraktıktan sonra procapil'e geçmeyi düşünüyorum çünkü minoxil artık etki etmemeye başladı. Bir senedir kullanıyorum saçlarda zaten biraz gerileme var. Minoxidil, saç dökülmesini yavaşlatmada ve saç büyümesini teşvik etmede etkili bir çözüm. Ancak sürekli kullanım gerektirdiği için birçok kişi uzun vadede farklı alternatifler arayabiliyor. Aranızda minoxili bırakıp procapil içeren sprey özellikle %5 olanları kullanıp saçlarını güçlendiren var mı?

M

muratcan

Üye
Hiç tavsiye etmem saçların daha hızlı dökülmeye başlayabilir eğer bırakcaksan oral antiandrojen kullanman gerekir.

L

leroxy

Üye
Procapil spreyler son günlerde çokça adı geçiyor uzun süre kullanıp gerçekten saç çıkaran var mı?

C

Crazy34

Üye
Ben 8 ay minoxil kullandım daha etkili olur diye procapil sprey kullanmaya geçtim başlayalı 42 gün oldu saçlar dökülmeye başladı sanırım pek etkisi yok 3 ay kullancam eğer dökülmeler artarsa tekrar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
5
Çevrim içi ziyaretçiler
26
Toplam ziyaretçi
31
Robots
9

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt