Minoxil Sakal Serumu Kullanıcı Yorumları

• Konuyu başlatan Sacsiz
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 501
  • Cevap 1

Minoxil Sakal Serumu Kullanıcı Yorumları

1
Sakal çıkarmak için minoxidil %5 olanı kullanmaya başladım, yaş 22 sakallarım tam çıkmıyor ailede genetik kaynaklı sakal sorunu var. Erkek kardeşmde de aynı durum var. Doktora gitmeyi düşünüyorum. Bazı arkadaşlar zamanla dolar her yer yazmışlar. Ama benim yaşıtlarımın hepsinde sakalları gür. Minoxil kullanmayı düşünen arkadaşlar varsa görüşlerimi yazarak yardımcı olabilirim. Eczacıya sordum sakal için işe yarar mı diye. Sakal içinde etkisini görürsün mutlaka dedi bende aldım öyle fakat fiyatı birazcık tuzlu.
1 6
1
Bende aynı durum var ne yaptıysam sakal çıkaramadım sizin son durumunuz nedir etkisi oluyor mu, sakal çıkarttı mı?
S

Sacsiz

Üye
Sakal çıkarmak için minoxidil %5 olanı kullanmaya başladım, yaş 22 sakallarım tam çıkmıyor ailede genetik kaynaklı sakal sorunu var. Erkek kardeşmde de aynı durum var. Doktora gitmeyi düşünüyorum. Bazı arkadaşlar zamanla dolar her yer yazmışlar. Ama benim yaşıtlarımın hepsinde sakalları gür. Minoxil kullanmayı düşünen arkadaşlar varsa görüşlerimi yazarak yardımcı olabilirim. Eczacıya sordum sakal için işe yarar mı diye. Sakal içinde etkisini görürsün mutlaka dedi bende aldım öyle fakat fiyatı birazcık tuzlu.

Z

Ziptikci

Üye
Bende aynı durum var ne yaptıysam sakal çıkaramadım sizin son durumunuz nedir etkisi oluyor mu, sakal çıkarttı mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
5
Çevrim içi ziyaretçiler
17
Toplam ziyaretçi
22
Robots
9

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt