C
Chemist
Üye
Sakal çıkarmak için denemediğim yöntem kalmadı bir çok kişinin dalga konusu olan ve yine bir çok kişiler içinde çok büyük bir sorun olan sakal çıkarma problemi bende de var maalesef. Sakallarım seyrek çıkıyor sadece çenede ve yan kısımlarda çıkıyor bu da doğal olarak canımı sıkıyor bir çok forum gezdim ve genelde minoxil kullanıp başarı sağlandığını gördüm. Sakal çıkma hızını artırmak ve sakalların yoğunlaşması için 1 aydır minoxidil kullanıyorum günde iki defa sabah akşam düzenli olarak yüz ve çene bölgeme sürüyorum. Daha etkili olması için minoxilde önce hafif olarak dermaroller uygulayıp 5 dakika sonra minoxili uyguluyorum. Herhangi bir gelişme olursa buraya yazmayı düşünüyorum. Sakallar için daha önce kullanan arkadaşlar da var mı bilgi verebilir mi nasıl kullandığını etkisi olup olmadığını..
İlk izlenimlerim şu şekilde oldu.
10. gün düzenli olarak kullandım pek bir değişiklik olmadı. Sadece biraz pullanma ile küçük küçük kızarıklıklar var az bişey de kaşıntı oluştu.
3. hafta kullanımı pek bir şey gözükmedi ama şu var 3. haftadan sonra fark ettiğim ince ince tüyler çıkmaya başladı bunları takibe aldım.
4. hafta etkisini görmeye başladım sakallarımın uzama hızında artış oldu tüy şeklinde çıkan sakallarda belirginleşme var. Fakat saçlarımda dökülmeler oluştu sanırım saçlara da etki yapıyor.
Şuan için kullanmaya devam etcem olumlu ya da olumsuz izlenimlerimi buradan aktarmaya devam etcem.
İlk izlenimlerim şu şekilde oldu.
10. gün düzenli olarak kullandım pek bir değişiklik olmadı. Sadece biraz pullanma ile küçük küçük kızarıklıklar var az bişey de kaşıntı oluştu.
3. hafta kullanımı pek bir şey gözükmedi ama şu var 3. haftadan sonra fark ettiğim ince ince tüyler çıkmaya başladı bunları takibe aldım.
4. hafta etkisini görmeye başladım sakallarımın uzama hızında artış oldu tüy şeklinde çıkan sakallarda belirginleşme var. Fakat saçlarımda dökülmeler oluştu sanırım saçlara da etki yapıyor.
Şuan için kullanmaya devam etcem olumlu ya da olumsuz izlenimlerimi buradan aktarmaya devam etcem.