Minoxil Sakal Kullananlar Yorumları

• Konuyu başlatan Chemist
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 1K
  • Cevap 8

Minoxil Sakal Kullananlar Yorumları

1
Sakal çıkarmak için denemediğim yöntem kalmadı bir çok kişinin dalga konusu olan ve yine bir çok kişiler içinde çok büyük bir sorun olan sakal çıkarma problemi bende de var maalesef. Sakallarım seyrek çıkıyor sadece çenede ve yan kısımlarda çıkıyor bu da doğal olarak canımı sıkıyor bir çok forum gezdim ve genelde minoxil kullanıp başarı sağlandığını gördüm. Sakal çıkma hızını artırmak ve sakalların yoğunlaşması için 1 aydır minoxidil kullanıyorum günde iki defa sabah akşam düzenli olarak yüz ve çene bölgeme sürüyorum. Daha etkili olması için minoxilde önce hafif olarak dermaroller uygulayıp 5 dakika sonra minoxili uyguluyorum. Herhangi bir gelişme olursa buraya yazmayı düşünüyorum. Sakallar için daha önce kullanan arkadaşlar da var mı bilgi verebilir mi nasıl kullandığını etkisi olup olmadığını.. İlk izlenimlerim şu şekilde oldu. 10. gün düzenli olarak kullandım pek bir değişiklik olmadı. Sadece biraz pullanma ile küçük küçük kızarıklıklar var az bişey de kaşıntı oluştu. 3. hafta kullanımı pek bir şey gözükmedi ama şu var 3. haftadan sonra fark ettiğim ince ince tüyler çıkmaya başladı bunları takibe aldım. 4. hafta etkisini görmeye başladım sakallarımın uzama hızında artış oldu tüy şeklinde çıkan sakallarda belirginleşme var. Fakat saçlarımda dökülmeler oluştu sanırım saçlara da etki yapıyor. Şuan için kullanmaya devam etcem olumlu ya da olumsuz izlenimlerimi buradan aktarmaya devam etcem.
8 6
1
Minoxil kullanımı sarı tüyleri siyahlaştırma gibi minnacık kalınlaştırmada etkili olabilir.
C

Chemist

Üye
Sakal çıkarmak için denemediğim yöntem kalmadı bir çok kişinin dalga konusu olan ve yine bir çok kişiler içinde çok büyük bir sorun olan sakal çıkarma problemi bende de var maalesef. Sakallarım seyrek çıkıyor sadece çenede ve yan kısımlarda çıkıyor bu da doğal olarak canımı sıkıyor bir çok forum gezdim ve genelde minoxil kullanıp başarı sağlandığını gördüm. Sakal çıkma hızını artırmak ve sakalların yoğunlaşması için 1 aydır minoxidil kullanıyorum günde iki defa sabah akşam düzenli olarak yüz ve çene bölgeme sürüyorum. Daha etkili olması için minoxilde önce hafif olarak dermaroller uygulayıp 5 dakika sonra minoxili uyguluyorum. Herhangi bir gelişme olursa buraya yazmayı düşünüyorum. Sakallar için daha önce kullanan arkadaşlar da var mı bilgi verebilir mi nasıl kullandığını etkisi olup olmadığını..

İlk izlenimlerim şu şekilde oldu.

10. gün düzenli olarak kullandım pek bir değişiklik olmadı. Sadece biraz pullanma ile küçük küçük kızarıklıklar var az bişey de kaşıntı oluştu.

3. hafta kullanımı pek bir şey gözükmedi ama şu var 3. haftadan sonra fark ettiğim ince ince tüyler çıkmaya başladı bunları takibe aldım.

4. hafta etkisini görmeye başladım sakallarımın uzama hızında artış oldu tüy şeklinde çıkan sakallarda belirginleşme var. Fakat saçlarımda dökülmeler oluştu sanırım saçlara da etki yapıyor.

Şuan için kullanmaya devam etcem olumlu ya da olumsuz izlenimlerimi buradan aktarmaya devam etcem.

S

Stores

Üye
Dostum saç dökülmesi ve sakal çıkmak genetik kaynaklı ailende babanda felan köselik yoksa boşuna kullanmana gerek yok sakallar zamanında dolacaktır kiminde erken çıkar kimisinde geç dolar bu durum yaşa bağlı bu durum

R

Ryzen

Üye
Minoxil sakal çıkarsa bile hayatın boyunca kullanman gerekecek, ayrıca vücudun gittikçe bağışıklık kazanacak daha çok kullanmana sebep olacak. Eğer sakallarım erkenden çıkarsa ileriki yaşlarda göz altlarında bile sakal çıkabilir buda seni rahatsız edecek sürekli sakal kesmek zorunda kalacan. Yan etkide yaparsa vücudun diğer bölgelerinde de aşırı kıllanma yapabilir.

B

byburak

Üye
Minoxil sakalları çıkartabilir ama bırakınca geri dökülme durumu var bunu bilerek kullan

C

Chemist

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostum saç dökülmesi ve sakal çıkmak genetik kaynaklı ailende babanda felan köselik yoksa boşuna kullanmana gerek yok sakallar zamanında dolacaktır kiminde erken çıkar kimisinde geç dolar bu durum yaşa bağlı bu durum

Ailemde ne kel var ne sakalsız babamın askerde çıkmış resimlerinde görmüştüm ama ben daha erken çıksın istiyorum çünkü yaşım baya küçük gibi gözüküyor yüzüm parlak parlak gibi çocuk gibi gözüküyor ben yaşımı göstermek istiyorum.. ilgilenen arkadaşlara çok teşekkür ederim.

E

erdemozkir

Üye
Bende sakal uzama hızımı yavaşlatmak istiyorum bunun için ne yapabilirim iş için hergün traş olmak baydı artık saç için minoxil kullandığından beri sakallar hızlı uzuyor

G

gkhnksn

Üye
Bende sakal uzama hızımı yavaşlatmak istiyorum bunun için ne yapabilirim iş için hergün traş olmak baydı artık saç için minoxil kullandığından beri sakallar hızlı uzuyor
Böyle bişey mümkün değil diye biliyorum

O

oreo

Üye
Minoxil sakal kullanımı için zayıf bir ilaç, sakal çıkartmak sıfırdan bir işlem yapmak gibi.

life

life

Üye
Minoxil kullanımı sarı tüyleri siyahlaştırma gibi minnacık kalınlaştırmada etkili olabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
48
Çevrim içi ziyaretçiler
81
Toplam ziyaretçi
129
Robots
11

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt