M
Math
Üye
Herkese iyi forumlar arkadaşlar yaşım 23 ve sakallarım yaşıtlarıma göre bayağı bi geride diyebilirim bu konuyla alakalı çok yazılar ve yöntemler okudum fakat genelde bir sonuç alamadıklarını gördüm. Sakal çıkartmak için sarımsak kürü uyguladım badem yağı susam yağı kullandım sonuç vermedi. İnternette gezinirken sakal ve saç çıkartmak için minoxil olayını daha önceleri okudum fakat kullanmak için çekimser kaldım. Geçenlerde yine internette gezerken gördüğüm bir video beni minoxil kullanma konusunda cesaretlendirdi o yüzden ürünü hadi bir umuttur diyerek sipariş ettim. Bu konuyu açmaktaki amacım da kullanım süreci hakkında tecrübelerimi sizinle paylaşmak istemem. Kullanacağım süre boyunca ne gibi etkiler görürüm bilmiyorum. Fakat ilerleyen dönemlerde güzel sonuçlar alırsam sizlerle paylaşmayı düşünüyorum.
1. gün için bir şeyler yazarak başlayayım bugün önce güzelce bi traş oldum. Sonra minoxidili kullandım sadece biraz yanma oldu ve şiddeti normal traş kolonyasının yakmasından farksızdı.
Daha sonraki günlerde ürünü kullanmaya başlayalı 1 hafta oluyor. Bu süreçte tabi çok bir sey olmasını beklemiyordum. Fakat şöyle söyleyeyim. Minoxili kullanmadan önce dikkatimi çekmeyen sarı sarı tüyler görüyorum. Bu benim her gün suratımı detaylı incelememden dolayı mı yoksa ürünün etkisi mi bilmiyorum. Sonuçları zamanla daha ciddi olarak kullanacak ve bu konuda paylaşacam güzel sonuçlar alırsam yine buraya yazarım. Sağlıcakla kalın.
1. gün için bir şeyler yazarak başlayayım bugün önce güzelce bi traş oldum. Sonra minoxidili kullandım sadece biraz yanma oldu ve şiddeti normal traş kolonyasının yakmasından farksızdı.
Daha sonraki günlerde ürünü kullanmaya başlayalı 1 hafta oluyor. Bu süreçte tabi çok bir sey olmasını beklemiyordum. Fakat şöyle söyleyeyim. Minoxili kullanmadan önce dikkatimi çekmeyen sarı sarı tüyler görüyorum. Bu benim her gün suratımı detaylı incelememden dolayı mı yoksa ürünün etkisi mi bilmiyorum. Sonuçları zamanla daha ciddi olarak kullanacak ve bu konuda paylaşacam güzel sonuçlar alırsam yine buraya yazarım. Sağlıcakla kalın.