Minoxil saçta yağlanma yapıyor

• Konuyu başlatan Ugur
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 559
  • Cevap 4

Minoxil saçta yağlanma yapıyor

1
Saçları her gün yıkamak ve minoxil kullanmak daha çok yağlı olmasına sebep oluyormuş eğer bu doğruysa, minoxili nasıl kullanmalıyım ve saçlarımı kaç güne bir yıkamam gerekiyor? Bazen her gün saçları yıkamam gerekiyor sıcak bir ortamda çalışıyorum bu nedenle aşırı terleme ve yağlanma oluşuyor. Bir yıkamayı atlarsam kafa derimde losyondan dolayı kabuklanma sivilceler çıkıyor. Bazen saç derimin yağlı olduğunu hissediyorum yıkamak istiyorum bunu nasıl düzenli hale getirebilirim.
4 6
1
Teşekkürler hocam organicum şampuana bakacam bi
U

Ugur

Üye
Saçları her gün yıkamak ve minoxil kullanmak daha çok yağlı olmasına sebep oluyormuş eğer bu doğruysa, minoxili nasıl kullanmalıyım ve saçlarımı kaç güne bir yıkamam gerekiyor? Bazen her gün saçları yıkamam gerekiyor sıcak bir ortamda çalışıyorum bu nedenle aşırı terleme ve yağlanma oluşuyor. Bir yıkamayı atlarsam kafa derimde losyondan dolayı kabuklanma sivilceler çıkıyor. Bazen saç derimin yağlı olduğunu hissediyorum yıkamak istiyorum bunu nasıl düzenli hale getirebilirim.

Semih

Semih

Üye
Saç derisi kendini korumak ve nemli tutmak için sebum üretir bu aynı zamanda bakteri, mantar veya diğer zararlı canlılara karşıda bir savunma mekanizmasıdır bu nedenle her gün saç yıkamak zararlıdır saç derisinin pH değerini bozabilir mümkün olduğunca 2 yada 3 güne 1 saçları 2 defa bitkisel içerikli bir ürün ile yıkamak doğru bir uygulama olur

U

Ugur

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam hangi şampuanı önerirsiniz günlük saça zarar vermeyen ama iyi temizleyen şampuan öneriniz var mı?

Semih

Semih

Üye
Ben organicum yağlı saçlar için olan şampuanı kullanıyorum sana uyar mı bilmem

U

Ugur

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkürler hocam organicum şampuana bakacam bi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
40
Çevrim içi ziyaretçiler
65
Toplam ziyaretçi
105
Robots
12

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt