L
lastmorn
Üye
Geri çıkar saçlar minoxu kullanıp ara vermeyin 20 yaşında biri için saçlarda açılma yoksa 3 güne 1 defa kullanmak döngüye girmeyi önleyebilir
dostum merhaba birebir sizinle aynı durumu yaşıyorum 22 yaşındayım sen nasıl bir tedavi uyguladın saçları toparlayabildin mi? lütfen cevap yaz psikolojim çok kötüArkadaşlar merhaba 20 yaşındayım bundan 6 ay önce minoxil kullanmaya başladım başlamamın sebebi ise saçlarımda incelmeler hissetmem saçımda dökülme yoktu sadece güçlenmesi için kullandım 1 ay kadar çok kötü bir dökülme ve egzama yaşadım bıraktım ve saçımı 3 numaraya kestirdim minoxili özellikle sürdüğüm yerler şuan seyrelmiş durumda ve saçım aynı görünüyor yani seyrelmede ilerleme yok fakat saçımı döktü yani bu geriye dönüşsüz bir şeymi lütfen yardım edin.
Minoxil ilk 4 ayda saçları seyreltir bu olağan bir durum ama 12. aya doğru dökülen saçlar geri gelir kullanmayı bırakmayın ara sıra egzama benzeri kaşıntı, kepek yapabilirdostum merhaba birebir sizinle aynı durumu yaşıyorum 22 yaşındayım sen nasıl bir tedavi uyguladın saçları toparlayabildin mi? lütfen cevap yaz psikolojim çok kötü
Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.