Soru Minoxil Saç Döküyor Ne Yapmalıyım?

• Konuyu başlatan Sliper
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 526
  • Cevap 3

Minoxil Saç Döküyor Ne Yapmalıyım?

1
Merhaba, 3 aydır minoxil kullanıyorum bu aralar tomar tomar saç döküyor sanırım döngü olayı oluştu, elimi saçıma attığım da kolaycana kopmalar oluyor, döngü olayı ne zaman biter, minoxidil uzun vadede etkisi azalacağından şimdi 1 mg finasterid kullanmaya başlamayı planlıyorum. Finasteride başlamam nedeniyle saçlarım tekrar döngüye girip dökülecek mi yoksa zaten minoxidil döktüğü için dökülmeyecek mi? Cevaplar için şimdiden teşekkürler.
3 6
1
[USER=146]@ince[/USER], sanırım kullanmasını bilemediniz bir çok kişi kullanıyor bu şekilde saçlarını koruyor bende kaç yıl oldu halen kullanırım hiçbir sorun yapmadı. Çokta memnunum.
S

Sliper

Üye
Merhaba, 3 aydır minoxil kullanıyorum bu aralar tomar tomar saç döküyor sanırım döngü olayı oluştu, elimi saçıma attığım da kolaycana kopmalar oluyor, döngü olayı ne zaman biter, minoxidil uzun vadede etkisi azalacağından şimdi 1 mg finasterid kullanmaya başlamayı planlıyorum. Finasteride başlamam nedeniyle saçlarım tekrar döngüye girip dökülecek mi yoksa zaten minoxidil döktüğü için dökülmeyecek mi? Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

E

Eleanor

Üye
Minoxil bende de ilk 4 ay içinde saç dökmüştü düzenli kullanırsanız 4. aydan sonra toparlanmalar başlıyor yeni saç çıkışları görürsünüz. Şuanki son durumunuz nedir.

I

ince

Üye
Minoxil kullanmayın arkadaşlar var olan saçlarınızda dökülüyor sonradan toparlanması çok zor benim hala seyrek kaldı saçlar 8 ay kullandım.

K

Kami

Üye
@ince, sanırım kullanmasını bilemediniz bir çok kişi kullanıyor bu şekilde saçlarını koruyor bende kaç yıl oldu halen kullanırım hiçbir sorun yapmadı. Çokta memnunum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
1
Çevrim içi ziyaretçiler
12
Toplam ziyaretçi
13

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt