Minoxil saç dökülmesi arttı

• Konuyu başlatan Pusher
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 765
  • Cevap 3

Minoxil saç dökülmesi arttı

1
Merhabalar, saçlarımda açıklık, seyreklik yok ancak son iki ayda dökülmeler de baya artış olduğunu fark ettim günde 20 - 30 tel dökülmeye başladı. Şakaklarımda da bir miktar açılma oluştu. Bunu tararken fark ettim. Bende doktora gittim minoxil %5 sprey önerdi bunu sabah akşam saç diplerine 3 fıs uygula dedi. Bende 1 aydır kullanıyorum ilk ay sıkıntı yoktu ancak ikinci ay dökülmeler de artış oluştu. Ekimi saçıma her attığımda saç geliyor. Banyoda 30-40 tel saç dökülüyor. Birde üsütne çok fazla kepek yaptı. Bende 1 haftadır kullanmadım ama epek hala devam devam ediyor. Sizce devam etmelimiyim minoxile, ve kepek için hangi şampuanı önerirsiniz?
3 6
1
Evet aynen minoxil içindeki propilen glikol deride kabuklanmaya sebep oluyor kendimiz hazırlarsak daha iyi yerine gliserin katılabilir
P

Pusher

Üye
Merhabalar, saçlarımda açıklık, seyreklik yok ancak son iki ayda dökülmeler de baya artış olduğunu fark ettim günde 20 - 30 tel dökülmeye başladı. Şakaklarımda da bir miktar açılma oluştu. Bunu tararken fark ettim. Bende doktora gittim minoxil %5 sprey önerdi bunu sabah akşam saç diplerine 3 fıs uygula dedi. Bende 1 aydır kullanıyorum ilk ay sıkıntı yoktu ancak ikinci ay dökülmeler de artış oluştu. Ekimi saçıma her attığımda saç geliyor. Banyoda 30-40 tel saç dökülüyor. Birde üsütne çok fazla kepek yaptı. Bende 1 haftadır kullanmadım ama epek hala devam devam ediyor. Sizce devam etmelimiyim minoxile, ve kepek için hangi şampuanı önerirsiniz?

PLAYMAKERS

PLAYMAKERS

Üye
İlk aylar dökülme olur normal bir durum kepek içinde büyük ihtimaldir standart çözücü olarak kullanılan ppg bu kepeğe sebep oluyor vich yeşil şampuan önerebilirim

S

Sivalanta

Üye
Büyük ihtimalle standart çözücü olarak kullanılan propilen glikol bu alerjiye sebep oldu, saf minoxidil ile kendiniz hazırlayınız ya da köpük formunu kullanınız.

I

invincible

Moderatör
Evet aynen minoxil içindeki propilen glikol deride kabuklanmaya sebep oluyor kendimiz hazırlarsak daha iyi yerine gliserin katılabilir

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
23
Çevrim içi ziyaretçiler
39
Toplam ziyaretçi
62

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt